Korejci su definitivno opsjednuti čistim, ujednačenim i besprijekornim tenom. Osim što se opsesivno štite od sunca i izbjegavaju ga, njeguju lice i posebno razvijenim kozmetičkim linijama namijenjenim ujednačavanju tena i rješavanju hiperpigmentacija – za svaki slučaj, ukoliko im se ipak kakva pjegica ukaže na licu.  U našem svijetu situacija je dosta drugačija, možda čak i pomalo komična ukoliko pokušamo naći humor u svemu pa tako i našoj opsjednutosti suncem, odlaskom na more i sunčanjem. Do sada smo svi već naučili i pouzdano znamo koje će biti posljedice no svejedno ljeto iskoristimo za dobivanje hiperpigmentacija ( najčešće su posred čela i iznad usnica), a onda po povratku s mora tražimo najnovije metode kojima bi ih se riješili i to hitno.

Dakle, nepobitna činjenica je da izgled lica najviše postara neujednačeni ten ili flekovi. Kada je ten ujednačen i koža blistava, borice nisu niti vidljive niti smetaju.

hiperpigmentacje

Još jedna činjenica je da hiperpigmentacije neće nestati preko noći niti jednom metodom. Stoga, Lily.hr predlaže da se naoružate strpljenjem i krenete njegovati svoje lice proizvodima koji sadrže sastojke za posvjetljivanje i čekate prve rezultate svoje njege.  Prvi rezultati vidljivi su na koži lica odmah po početku korištenja, zahvaljujući premium aktivnim i pomalo egzotičnim sastojcima koža lica će zablistati vrlo brzo i vrlo primjetno. Posvjetljivanje hiperpigmentacija će započeti unutar prva 2 do 3 tjedna. U tom periodu one vidljivo posvijetliti no za potpuno nestajanje trebati će vjerojatno nekoliko mjeseci. (ovisno o vrsti)

White Cure Blanc Tone Up linija je posvećena posvjetljivanju hiperpigmentacija i mrlja uzrokovanim melaninom i vraćanju sjaja umornoj koži. Budući je problem hiperpigmentacija jedna od najraširenijih problematika kože, kozmetičke kuće u Južnoj Koreji, poznate po enormnim ulaganjima u istraživanje i razvoj, došle su do učinkovitih proizvoda koji rješavaju ovaj problem bez agresivnog djelovanja i oštećenja kože koja se često događaju primjenom agresivnijih metoda poput lasera ili kemijskog pilinga.krema za lice za tretiranje hiperpigmentacija

http://www.lily.hr/shop/time-revolution-white-cure-blanc-tone-up-krema-lice-50ml/

White Cure je linija proizvoda za stvaranje svijetle i blistave kože i ujednačavanje tena. U korejskoj kozmetici  whitening ili brightening kozmetika označava proizvode koji rade na ujednačavanju tena i posvjetljivanju hiperpigmentacija. Kod postojanja hiperpigmentacija preporučamo osim seruma koji je najintenzivniji proizvod, korištenje i proizvoda za ostale korake njege koji sadrže sastojke za tretiranje hiperpigmentacija.

White Cure linija sadrži ekstakt cvijeta Snow Lotus (Tibetansko blago) i Vitamin Tree kod nas poznat kao pasji trn ili vučji trn koji su u funkciji izbjeljivanja hiperpigmentacija na koži.

Pasji trn i fermentirana rižina vodica brinu o intenzivnoj hidrataciji. Snow lotus djeluje umirujuće na kožu.

 

 

 

Glavni sastojci zaslužni za učinkovitost: 

Dragocjeni ekstrakti bijelog tartufa prepuni su vitamina, minerala i amino kiselina i ostavljaju kožu svilenkastom.

Neo White LP jedinstveni sastojak stabilizira lipoičnu kiselinu poznat kao antioksidant, pomaže spriječiti i posvijetliti česte probleme kože poput hiperpigmentacija i neujednačenog tena, kako bi kožu učinio blistavom i ten besprijekornim. Neo White LP kontrolira ciklus nastajanja melanina kako bi spriječio nezreli melanin u formiranju mrlja na licu.

Pasji ili vučji trn (Hippophae Rhamnoides) ekstrakt ove biljke uglavnom se koristi u luksuznoj kozmetici, bogat je folnom kiselinom (vitamin B9) koja je od ključne važnosti za regeneraciju DNK. Ima najveći postotak rijetke Omega 7 masne kiseline (30% do 35%). Ulje pasjeg trna jedino je poznato biljno ulje na svijetu koje sadrži omega 3, 6, 7 i 9 zajedno. Ubrzava regeneraciju kože čime utječe na smanjenje bora, usporava starenje kože i djelotvorno djeluje na čitav niz kožnih problema.

Fermentirana rižina vodica često se koristi u raznim tretmanima ljepote, fermentirani je sastojak iz rižinih mekinja bogata hranjivim tvarima kao što su vitamini, koži daje sjaj i vlagu.

Pored kreme za lice i seruma, mi smo u našu ponudu uvrstili i toner koji također sadrži sastojke za posvjetljivanje. Naslovna slika prikazuje redoslijed nanošenja korejske njege u 9 koraka 🙂  Uživajte u njezi i zablistajte!

Toner

 

http://www.lily.hr/shop/time-revolution-white-cure-blanc-tone-up-toner-150ml/

 

 

White Cure linija ne sadrži parabene, mineralna ulja niti umjetne boje. Dermatološki testirano.