Usvajanje mega popularne korejske rutine njege omogućiti će Vam da u vrlo kratkom roku pronađete i pokažete svoje najbolje lice 😊.

Najjednostavniji i najbrži način za uvod u korejsku rutinu njege jest uvođenje prva dva do tri koraka koje ćete u vrlo kratkom roku poželjeti proširiti jer rezultati su itekako motivirajući!

Kao najučinkovitiji početni koraci pokazati će se uvođenje esencije, seruma/kreme i pilinga.

Lily.hr u svoju ponudu je uvrstio boutique brand Blithe koji je za svoj asortiman odabrala i američka Sephora kao i Cult Beauty online destinacija za top kozmetičke proizvode.

Za sve dodatne informacije info@lily.hr.

 

 


BLITHE SMART KOZMETIKA

Formuliran s najfinijim prirodnim botaničkim ekstraktima i sastojcima, južnokorejski brend Blithe uzrokuje pravu revoluciju sa svojim suvremenim pristupom serumima, maskama i esencijama za regeneraciju i njegu kože. Ovo je nova generacija formulacija za njegu kože, BLITHE-ove inovativne tekuće maske ” patting water packs ”  uskoro će promijeniti način na koji tretirate vašu kožu – dajući vam brz i praktičan tretman, one su jedna od korejskih ludosti za koje je gotovo sigurno da će vam se dopasti.

 

BLITHE nudi preporod i vrhunsku njegu kože u tri koraka:

 

KORAK 1.    

Patting Water Pack Inovativne tekuće maske sa učinkom blage eksfolijacije

BLITHE SOOTHING AND HEALING GREEN TEA TEKUĆI PILING 200ml

BLITHE MASKE

Tekuće maske za umivanje imaju porijeklo u tradicionalnoj korejskoj metodi čišćenja kože sa rižinom vodom. To je koncentrirana mješavina mliječne kiseline (AHA kiseline) i biljnih ekstrakata. Maska/piling koja uklanja nečistoće i odumrle stanice kože u svega 30 sekundi umivanja lica a bez iritacije. Ne sadrže parabene, sintetičke boje niti mirise, mineralna ulja, sulfate, ftalate.

Čine kožu glatkom i pomažu boljoj apsorpciji sljedećeg proizvoda za njegu. Mogu se koristiti svakodnevno. U 30 sekundi do blistave kože!

 

KORAK 2.

Vital Treatment Esencije

BLITHE VITAL TREATMENT PULP ESSENCE 8 NOURISHING BEANS 150 ml

BLITHE ESENCIJA

Esencija je hibrid seruma i tonera. Sadrže visoke koncentracije aktivnih sastojaka i hidratiziraju kožu pripremajući je za bolju apsorpciju narednog koraka njege, seruma. Vital Treatment je esencija koja prodire duboku u kožu s ekstraktima korijenja, sjemenki i zrnja kako bi kožu učinila vitalnom i dubinski hidratiziranom.

 

 

KORAK 3.

Pressed Serum

BLITHE TUNDRA CHAGA PRESSED SERUM 50ml

TUNDRA CHAGA

Prešani serumi kombiniraju moć seruma uz udobnost teksture i zaštitu kreme, prodiru u kožu s visokim razinama ciljanih aktivnih sastojaka, dok istovremeno štite kožu od vanjskih utjecaja koji izazivaju starenje kože.  Koriste se umjesto seruma i kreme, nanose se nakon esencije. Ovi serumi-kreme  sadrže sastojke iz „Plave zone“ – netaknutih i nezagađenih područja gdje ljudi najdulje žive. Imaju izvrsnu moć apsorpcije sa dubljom hidratacijom i bogatijom hranjivošću od klasičnih seruma. Pressed serum je hibrid seruma i kreme. Nastaje novom tehnologijom hlađenja tijekom 36 sati za razliku od tradicionalne tehnike obrade sastojaka pri visokim temperaturama. (Usporedna tehnologija sa hladno prešanim maslinovim uljem)

Serumi -kreme iz Blithe ponude su Tundra Chaga za suhu i dehidriranu kožu, Velvet Yam za kombiniranu kožu sklonu sušenju i dehidraciji te Crystal Iceplant za masnije tipove kože.

 

 

TRETMAN 2 DO 3 PUTA TJEDNO

SHEET MASKE

SHEET MASKE

SHEET MASKA

Natopljene hranjivim tvarima iz morskih ekstrakata podrijetlom iz voda oko Jeju otoka – idiličnog, netaknutog otoka poznatog kao “Hawaii Južne Koreje” – ova maska plahtica je natopljena esencijom koja sadrži aktivne sastojke koji energiziraju kožu i smanjuju vidljivost tamnih mrlja uz istovremeno smirivanje iritacija kože.