Korejska rutina njege dovesti će vrlo brzo do vidljivog poboljšanja izgleda kože. Njega u koracima kojom se koristi 6 i više različitih proizvoda za njegu visoko je učinkovita i oduševljava u kratkom roku. No tražili smo način da dobijemo instant učinak, kako zablistati od samo jednog tretmana.

 Korejska inovativna i tehnološki visoko razvijena kozmetička industrija otišla je korak dalje. Matične stanice iz pupkovine registrirane su u ICID kao kozmetički sastojak naziva STC hSCM (Human Stem Cell Conditioned Media).

Matične stanice dobivene iz pupkovine imaju superiornu vitalnost koja vodi do aktivne proizvodnje različitih faktora rasta i proteina koji potiču rast stanica kože, oporavak kože i

zaštitu od vanjskih utjecaja. Dokazano je da imaju superiornu učinkovitost, kao kozmetički sastojak za regeneraciju stanica kože, kao i za zacjeljenje rana i oštećenja na koži.

Ovaj dragocjeni sastojak nalazi se u ELLICEL maskama za lice. Set sadrži 6 maski koje se nanose tijekom 6 dana, svaki dan po jedna. Maska se drži na licu 30 minuta. Već nakon prvog dana korištenja rezultat je vidljiv, koža lica je zaglađena, blistava i vidno pomlađena. Ovaj učinak traje tijekom korištenja tretmana, 6 do 10 dana. Za dugoročne rezultate preporučujemo šestodnevni tretman matičnim stanicama napraviti jednom mjesečno. Idealno je staviti masku nakon pilinga ili Dermarollera.

Funkcije maski u 6 koraka su: umirenje kože, hidratacija, hranjiva njega, čišćenje i sužavanje pora, lifting i ujednačavanje tena. U ljetnim mjesecima matične stanice popravljati će štetu nanesenu sunčevim zrakama i omogućiti svježiji i mladenačkiji izgled.

ELLICEL masku pojedinačno možete koristiti i zasebno za prilike kada želite brzo osvježiti kožu i zablistati.