Sheet maska je jednokratna maska za kućnu upotrebu. Pamučna plahtica oblika prilagođenog obliku lica sa otvorima za oči, nos i usta natopljena je u serum bogat aktivnim sastojcima za njegu kože.  Sheet maska je poput kućnog Spa tretmana koji će vas u 20 minuta uljepšati, osvježiti i njegovati te će vrlo brzo postati sastavni dio vaše beauty rutine. Maske možete koristiti dok kuhate, sjedite za kompjuterom, pričate na telefon, gledate tv…

Odaberite masku koja odgovara potrebama i stanju/tipu vaše kože.

sheet maska

Pure Source maske

  • Lemon : kontrola sebuma i proširene pore, masniji tipovi kože
  • Aloe : umiruje i hidratizira, svi tipovi kože
  • Med : daje vlagu i sjaj, svi tipovi kože
  • Šipak: Anti-age, zrelija koža
  • Acai bobice: vitalizira i hrani zreliju kožu
  • Crveni ginseng: učvršćuje i hrani kožu

SHEET MASKE     – ovdje možete vidjeti maske u Lily ponudi.

Embo Gel Shinning Bomb

Zvijezda među našim maskama. Maska za uljepšavanje koju je idealno koristiti prije posebne prigode, izlaska i svih oni trenutaka kada želimo posebno zablistati.

MISSHA EMBO GEL MASK SHINING BOMB

Sheet masku je izvrsno nanijeti nakon tuširanja kada su pore otvorene od topline.

Kako koristiti sheet masku: 

sheet maska

Očišćeno lice pripremite tonikom za bolju apsorpciju aktivnih sastojaka. Kao što kozmetičar prije tretmana u salonu pripremi vaše lice tako je i za kućni tretman potrebno pripremiti kožu.  Redoviti ne agresivni piling također će omogućiti intenzivnije djelovanje maske.

Otvorite vrećicu, raširite masku koja je mokra i sklizava. Zalijepite na lice. Maska će  sama stajati na licu, nije potrebno ležati ili mirovati.  Ostavite djelovati 10 do 20 minuta.  Kada su sheet maske u pitanju dulje držanje na licu nije bolje. Plahtica stvara barijeru koja omogućuje da hidratizirajući i anti-age sastojci intenzivno se upiju u kožu. No ako se maska osuši na licu, plahtica će krenuti povlačiti vlagu iz kože. 20 do 30 minuta maksimalno, dovoljno je da se ključni sastojci upiju u kožu.

Uklonite masku s lica, utapkajte preostalu vlagu, serum na licu i ostavite da se upije. Kada je lice upilo serum nanesite daljnje korake njege.

Preostali serum u vrećici iskoristite i nanesite na vrat i dekolte.