Da li tražite nešto za svoju kožu što će joj pomoći da bude nahranjena, zategnuta i blistava?

Jeste li isprobali ulje od žumanjka?

I za kožu i za kosu!

Suvremenim razvojem kemije spoznali smo čemu duguje takvo blagotvorno djelovanje. Glavni sastav ulja žumanjka čine trigliceridi, kolesterol, fosfolipidi te omega-3 i omega-6 masne kiseline. Svi zajedno čine kolekciju esencijalnih sastojaka nužnih za zdrav izgled kože i kose. Prema novijem njemačkom istraživanju, samo 24 sata nakon nanošenja kreme s uljem žumanjka stanice kože su na tretiranom području pokazivale manji oksidacijski stres. Drugim riječima, to ulje ima snažne pomlađujuće moći.

Korejski proizvođač prirodne kozmetike Ariul, razvio je formulaciju koja sadrži 3% lecitina iz ulja organskog žumanjka – u kremi i u ulju.  Lecitin u kombinaciji s vitaminom E nahraniti će suhu i kombiniranu kožu, ujednačiti ten i djelovati posvjetljujuće na nesavršenosti kože i hiperpigmentacije. Lecitini djeluju hidratizirajuće, čine kožu glatkom, podupiru uzimanje aktivnih tvari u koži te reguliraju poremećaje u stvaranju rožnatih dijelova

Aktivni prirodni sastojci dubinski hrane epidermis i dermis kože i unaprjeđuju elastičnost i zdravlje kože čime usporavaju starenje kože.

Krema ne sadrži parabene, mineralna ulja niti umjetne boje.

Ariul Brilliant Tone Up krema i ulje dostupni su u BIPA trgovinama i u Lily.hr.

 

anti age krema