Čudesni pčelinji proizvod u borbi protiv bora i starenja kože, slavni propolis!

Propolis mnogi nazivaju lijekom 21. stoljeća, ili “zlatnim” proizvodom iz košnice zbog velikog broja fiziološki aktivnih supstanci.

 

Smola koja se prikuplja iz biljaka, rastućih pupoljaka ili kore drveta sastoji se od više od 300 dragocjenih sastojaka.

Propolis radi na nekoliko razina kako bi se smanjilo nastajanje bora i pomoglo koži da ostane zdrava i mladenačka.

vita propolis ampula

Propolis je pun minerala poput magnezija, kalcija i cinka. Minerali poput ovih bitni su za obnovu oštećenih stanica kože. Upravo to nadopunjavanje novim stanicama kože rezultira svježom, mekom kožom i smanjenjem tanjih i dubljih bora.

 

Propolis obiluje flavonoidima (antioksidansima) kao što su kvercetin, pinocembrin i galangin. Spojevi poput ovih koji se nalaze u propolisu, bore se protiv štetnih učinaka oksidansa s kojima se suočavamo svaki dan, uzrokovani onečišćenjem i UV zrakama iz sunca. Oni oštećuju kožu i time uzrokuju prerano starenje.

vita propolis

Jedna od najslavnijih bočica korejske kozmetike, Vita Propolis Ampula, o kojoj ćete pronaći tisuće recenzija, sadrži gotovo koncentrat propolisa i vitamina.

50% ekstrakta propolisa plus 20% vitamina B3,B5 i vitamin C čini ovu bočicu koktelom prirodnih sastojaka koji će učiniti pravo čudo na koži.

Dermatolozi iz Leegeehaam-a preporučaju da se ampula koristi na način da se dvije do tri kapi dodaju u esenciju ili kremu. Ova zlatna tekućina revitalizira kožu, umornoj koži vraća sjaj, hrani suhu kožu, smanjuje vidljivost pora i ujednačava ten.

vita propolis

Kapljica pomiješana sa puderom ili BB kremom dati će licu taj željeni zdravi sjaj besprijekorne kože!

Odgovara svim tipovima kože pa čak i problematičnoj, zahvaljujući anti-upalnim svojstvima propolisa.