Korejski proizvodi za njegu kože obično su desetljeće ispred zapadnih proizvođača. Razlog tome je uglavnom ogromno ulaganje u istraživanje i razvoj koje im omogućuje da kontinuirano unaprjeđuju proizvode, koriste inovativne sastojke i načine asporpcije u kožu. Korejski beauty proizvodi sadrže daleko veće koncentracije dragocjenih aktivnih sastojaka što naravno dovodi do puno veće učinkovitosti i rezultata vidljivih već nakon vrlo kratkog korištenja.

Njihovi su serumi, serumi na steroidima 😊, zovu ih ampulama i najčešće upravo oni izazivaju  golemo oduševljenje korisnica jer zbog čistoće sastojaka u velikim koncentracijama daju jako brze i vidljive rezultate.

beta glukan

Korejska njega kože usredotočena je na hidrataciju, što je ključ za besprijekornu kožu. Kvalitetna i dubinska hidratacija kože ima instant „plump“ učinak koji čini da sitne linije i bore privremeno se umanju ili prestaju biti vidljive. Također daje zdravi sjaj i čini vaš ten čišćim i mladenačkim.
Hidratizirana koža je također propusnija i ima veću sposobnost apsorbirati aktivne sastojke iz proizvoda za njegu kože.

Ključni proizvodi u rutinskoj njezi kože – tonik, esencija, serum, maska plahtica, hidratantna krema i maska za spavanje – vrlo su hidratantni i formulirani za primjenu u tankim slojevima, jedan za drugim. Svaki sloj ulijeva u kožu još više vlažnosti, pomažući sljedećem proizvodu bolje prodiranje u kožu, povećavajući tako učinkovitost svakog proizvoda koji primjenjujete.

Suha koža idealna je podloga za stvaranje bora. Masna dehidrirana koža stvara velike probleme jer se dodatno povećava proizvodnja sebuma. Za svaki tip i problematiku kože prvo što je potrebno riješiti je vlaga, intenzivna i dubinska hidratacija.

 

Naravno, nisu svi proizvodi korejske kozmetike fantastični. Postoji više od 2000 različitih brendova i potreban je pažljiv odabir uz višemjesečna testiranja. U Lily.hr biramo uglavnom derma kozmetiku, visoko učinkovite proizvode koji su na granici kozmetike I lijeka.  Ne radimo sa visoko komercijalnim brendovima već pronalazimo male specijalizirane proizvođače koji nude primjerice samo 10 proizvoda ali vrhunskih.

 

MASNA KOŽA

 

Na tržištu postoje brojni komercijalni proizvodi za kozmetičko uljepšavanje, no tek rijetki preparati ciljano djeluju na razne dermatološke probleme klinički dokazanim formulacijama. S druge strane, farmakološki napredni I učinkoviti proizvodi izuzetno su skupi ili nepristupačni.

korejske kozmetike

Korejska kozmetika nudi premium sastojke po drogerijskim cijenama i to je jedna od glavnih prednosti i razloga popularnosti na globalnoj razini. Možemo to usporediti sa dolaskom inovativne Zare u svijet mode prije puno godina. Odjednom je netko ponudio dizajnersku odjeću po svakome dostupnoj cijeni. I tako je Zara zavladala svijetom 😊, isprobani recept prenesen u kozmetičku industriju.

 

Pratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/lily.hr/