MASTER WANNABE KOLEKCIJA

Maska za lice daje vašoj koži intenzivni tretman i dragocjeno opuštanje dok ju koristite. Maska za lice puna je koncentriranih aktivnih sastojaka i odličan je način njege kože, prilagođena specifičnom tipu i problematici kože. Master Wannabe kolekcija sastoji se od tri različite maske namijenjene različitim tipovima i problematikama kože. Ova maska obiluje raskošnom esencijom i nakon korištenja lice je hidratizirano, nahranjeno i blistavo kao nakon profesionalnog tretmana.

Sheet maske su i “backstage” tretmani koji se koriste prije posebnih prilika kada želite zablistati!

Wannabe maske izrađene su od Cupre . Materijal je tanak, mekan i savršeno prianja uz lice. Svaka maska sadrži 33ml raskošne esencije, višak koji ostane u vrećici svakako iskoristite za tijelo! Wannabe maske dati će učinak poput profesionalnog tretmana, u svega 20 minuta i po cijeni od 34.00kn.

 

WANNABE GREEN FIT

Green Fit maska je formulirana s ekstraktom listova čajevca koji nježno umiruje osjetljivu kožu i derivatom vitamina E koji čine kožu dugotrajno zdravom. Nakon korištenja crvenilo je ublaženo, zaglađena tekstura kože koja je dubinski hidratizirana.

 

Ekstrakt čajeva (1,080 ppm)

Natrij PCA (48 ppm)

Vitamin E (derivat vitamina E 50 ppm)

Ekstrakt čajevca odmah smiruje nadraženu, osjetljivu i crvenu kožu. Vitamin E održava čvrstoću kože, sprečavajući oksidaciju.

WANNABE HONEY FIT

Honey Fit Maska pruža intenzivno hranjenje umornoj i suhoj koži s ekstraktom propolisa dok istovremeno, derivat vitamina C donosi dugotrajni sjaj koži.

Ova maska ostavlja kožu vlažnom, nahranjenom I zdravom, poboljšava I zaglađuje teksturu kože a pore su manje vidljive.

Zovemo je i before party maska jer vidljivo proljepšava i daje licu blistavost 😊.

 

WANNABE AQUA FIT

Hijaluronska kiselina pruža duboku i dugotrajnu hidratizaciju kože, ostavljajući je dugo hidratiziranom. Panthenol (vitamin B5) stvara vlažnu barijeru na površini kože, sprečavajući gubitak vode. Prirodni hidratantni faktor osigurava duboku hidratizaciju kože, jačanje prirodne kožne barijere.

Ova raskošna maska odgovara svim tipovima kože.