Korak 1: Grow Tea Tree 30 pjena za čišćenje

Pjena za pranje lica i uklanjanje šminke, napravljena s 30% ekstrakta čajevca. Nježno čisti i osvježava kožu, ostavljajući je hidratiziranom i pripremljenom za sljedeće korake njege.

Korak 2: Grow Tea Tree 70 BHA tonik 

BHA tonik koji ne iritira, s blagim kiselinama, hidratizira, smiruje kožu sklonu izbijanju prištića i zatvara pore.

 

Korak 3: Grow Tea Tree 90 Essence  

Upoznajte jedan od najsnažnijih tretmana čajevca u njezi kože – Tea Tree 90 Essence. Ova lagana esencija napravljena je s moćnom koncentracijom od 90% ekstrakta čajevca u bezalkoholnoj i bezmirisnoj formulaciji kako bi ublažila i hidratizirala osjetljivu, nadraženu i uznemirenu kožu.

 

Korak 4:  Grow Tea Tree 80 krema

Intenzivna umirujuća krema, lagane gelaste teksture, sadrži 80% ekstrakta čajevca. Ova krema namijenjena je problematičnoj, osjetljivoj i aknama sklonoj koži. Odgovara i masnom tipu kože. Formulacija kreme namijenjena je da umiri problematiku akni a da istovremeno ne isušuje kožu već ju intentzivno hidratizira tijekom 96 sati. Ne sadrži vodu!

 

Ukoliko imate aktivne upalne procese, prištiće, potkožne prištiće upotrijebite kremu za prištiće samo na problematičnim mjestima (po potrebi):

Grow Tea Tree 70 Spot

Tretman za liječenje upalnih procesa i akni na koži. Sadrži ekstrakt čajevca, umiruje akne i crvenilo kože. Ne isušuje kožu i ne iritira.

NAČIN KORIŠTENJA:

Korak 1. nanesite pjenu u potrebnoj kočini (veličina kovanice od 1kn) i zapjenite mokrim prstima. Nježno masirajte lice kružnim pokretima i potom isperite mlakom vodom.

Korak 2. Nekoliko kapi tonika nanesite blazinicom ili prstima na cijelo lice. Utapkajte do apsorpcije.

Korak 3. Nanesite malu količinu tretman-kreme na problematična mjesta na licu. Ne istiskujte prištiće već nanesite tretman kremu. Akne se najčešće povuku u roku 2 dana.

Korak 4. Na očišćeno lice, nakon tonika, nanesite 2 do 3 kapi esencije.

Korak 5. nanesite potrebnu količinu kreme na cijelo lice i vrat.