PRUŽA KONCENTRACIJU AKTIVNIH SASTOJAKA MOĆNOG SERUMA I HIDRATANTNA SVOJSTVA KREME.

 

Prešani serumi su napravljeni metodom “sporog hlađenja” tijekom 36-satnog razdoblja, umjesto uobičajenog načina obrade sastojaka toplinom. To pomaže u očuvanju učinkovitosti ekstrakata i aktivnih sastojaka. Imaju vrlo jedinstvenu teksturu: izgledaju poput gelaste kreme, zatim se pretvaraju u tekućinu koja se brzo apsorbira umasiravanjem u lice. Vizualno, u početku izgleda kao krema, ali prilikom nanošenja djeluje kao serum.

Čini koži da se osjeća elastično i hidratizirano, bez osjećaja masnoće. Primjetit ćete da vaše lice izgleda blistavo i podatno, ali ne postoji preostali masni film na koži.

Ne sadrži parabene, mineralna ulja, umjetne boje niti mirise.  tundra chaga

SUHA ZRELA KOŽA preporoditi će se već nakon nekoliko dana apliciranja TUNDRA CHAGE.

Tundra Chagu preporučamo i za njegu kože u menopauzi zbog iznimne vlage koju pruža koži.

Vrlo je hranjiva a istovremeno lagana na koži, bez mirisa.

Ekstrakt Chaga gljive, ohlađen umjesto uobičajene toplinske obrade, kako bi se očuvala izvorna hranjivost, kombinira se s mješavinom fermentiranih ulja, uključujući maslinovo ulje i arganovo ulje.

tundra chaga
Fermentacija pomaže u mikroniziranju sastojaka i odličan je način za formuliranje ulja koja se brzo I uspješno apsorbiraju.

Fermentacija sastojaka omogućuje bolje održavanje aktivnih sastojaka, bolju apsorpciju, ali osobito koncentraciju koja je bogatija antioksidansima i hranjivim tvarima. Tako dobiveni sastojci su ekvivalentni kupki vitamina C za vašu kožu!

Prešani serum Tundra Chaga je serum-krema ultra bogat fermentiranim sastojcima i 60% ekstrakta gljive Chaga.

Njegova kremasta, topljiva i potpuno inovativna tekstura i njegova funkcionalnost u učvršćivanju, zaglađivanju i hidrataciji čine ga  izvanrednom njegom.

Ekstrakt Chage Gljive: minimizira izgled finih linija i izgled grube kože.

Fermentirano maslinovo ulje: oblik maslinovog ulja za laku apsorpciju koji osigurava hidrataciju bez osjećaja težine ili masnoće.

Fermentirano arganovo ulje: omekšava i hidratizira