K-beauty svijet oduvijek smišlja jedinstvene pojmove za opisivanje idealnog tena. Prvo je to bio „chok chok“, što je u prijevodu „vlažan“, a označava visoki vlažni sjaj kože. Zatim su osmislili izraz „kkul-gwang“, nadimak za hiper-sjajnu kožu (kkul znači med).

I sada najnoviji trend, nazvan je „glass skin“ ili “staklena koža”. “Kada je vaša koža tako zdrava, ujednačenog besprijekornog tena i napeta od hidratacije, ona izgleda gotovo prozirno, prozračno poput dobro izglancanog stakla. Staklena koža je sjajna, svježa i vlažna.

Ovakav izgled kože nije lako postići no srećom, postoje proizvodi i korejska rutina njege koji će brzo dovesti do izgleda staklenaste kože.

Nakon dvostrukog čišćenja lica, isprobajte metodu „7 skin“ koristeći visoko hidratizirajući tonik Grow Hyal B5 tonik. Nanesite tonik na lice 7 puta, u sedam slojeva, nježnim utapkavanjem. Iznenaditi će vas mekoća kože postignuta ovom jednostavnom metodom.

 

Za beskrijekorni ten nužna je glatka tekstura površine kože i čiste pore. Ettang Flower Bubble Bomb maska 2 puta tjedno počistiti će pore i zagladiti kožu.

 

Na potpuno novu razinu blistavosti tena i izgleda staklene kože odvesti će vas proizvod koji preporučuju svi celebrity vizažisti, Grow Vita Propolis Ampula . Ova čudotvorna ampula napraviti će dojam kože koja blista iznutra. Istovremeno će nahraniti, revitalizirati, ujednačiti ten i oživjeti umornu kožu. Ova ampula izvrsna je podloga za make up koji uz jednu kap ovog tekućeg zlata postaje besprijekoran, fiksiran i čini kožu prirodno blistavom.

50% propolisa, 20% vitamina uz niacinamid i hijaluronsku kiselinu čine ovaj proizvod tekućim zlatom!  

 

U potrazi za idealnim tenom, ne zaboravite da je ključni recept vlaga – hidratacija u slojevima proizvoda predviđenih i formuliranih za slojevito nanošenje.