BLITHE SMART KOZMETIKA

Formuliran s najfinijim prirodnim botaničkim ekstraktima i sastojcima, južnokorejski brend Blithe uzrokuje pravu revoluciju sa svojim suvremenim pristupom serumima, maskama i esencijama za regeneraciju i njegu kože. Ovo je nova generacija formulacija za njegu kože, BLITHE-ove inovativne tekuće maske ” patting water packs ”  uskoro će promijeniti način na koji tretirate vašu kožu – dajući vam brz i praktičan tretman, one su jedna od korejskih ludosti za koje je gotovo sigurno da će vam se dopasti.

 

BLITHE nudi preporod i vrhunsku njegu kože u tri koraka:

 

 

KORAK 1.    

 

Patting Water Pack Inovativne tekuće maske sa učinkom blage eksfolijacije

 

Tekuće maske za umivanje imaju porijeklo u tradicionalnoj korejskoj metodi čišćenja kože sa rižinom vodom. To je koncentrirana mješavina mliječne kiseline (AHA kiseline) i biljnih ekstrakata. Maska/piling koja uklanja nečistoće i odumrle stanice kože u svega 30 sekundi umivanja lica a bez iritacije. Ne sadrže parabene, sintetičke boje niti mirise, mineralna ulja, sulfate, ftalate.

Čine kožu glatkom i pomažu boljoj apsorpciji sljedećeg proizvoda za njegu. Mogu se koristiti svakodnevno. U 30 sekundi do blistave kože!

KORAK 2.

 

Vital Treatment Esencije

Esencija je hibrid seruma i tonera. Sadrže visoke koncentracije aktivnih sastojaka i hidratiziraju kožu pripremajući je za bolju apsorpciju narednog koraka njege, seruma. Vital Treatment je esencija koja prodire duboku u kožu s ekstraktima korijenja, sjemenki i zrnja kako bi kožu učinila vitalnom i dubinski hidratiziranom.

 

KORAK 3.

 

Pressed Serum

Prešani serumi kombiniraju moć seruma uz udobnost teksture i zaštitu kreme, prodiru u kožu s visokim razinama ciljanih aktivnih sastojaka, dok istovremeno štite kožu od vanjskih utjecaja koji izazivaju starenje kože.  Koriste se umjesto seruma i kreme, nanose se nakon esencije. Ovi serumi-kreme  sadrže sastojke iz „Plave zone“ – netaknutih i nezagađenih područja gdje ljudi najdulje žive. Imaju izvrsnu moć apsorpcije sa dubljom hidratacijom i bogatijom hranjivošću od klasičnih seruma. Pressed serum je hibrid seruma i kreme. Nastaje novom tehnologijom hlađenja tijekom 36 sati za razliku od tradicionalne tehnike obrade sastojaka pri visokim temperaturama. (Usporedna tehnologija sa hladno prešanim maslinovim uljem)

Serumi -kreme iz Blithe ponude su Tundra Chaga za suhu i dehidriranu kožu, Velvet Yam za kombiniranu kožu sklonu sušenju i dehidraciji te Crystal Iceplant za masnije tipove kože.

 

TRETMAN 2 DO 3 PUTA TJEDNO

 

SHEET MASKE

 

Natopljene hranjivim tvarima iz morskih ekstrakata podrijetlom iz voda oko Jeju otoka – idiličnog, netaknutog otoka poznatog kao “Hawaii Južne Koreje” – ova maska plahtica je natopljena esencijom koja sadrži aktivne sastojke koji energiziraju kožu i smanjuju vidljivost tamnih mrlja uz istovremeno smirivanje iritacija kože.