Ekstrakt kamilice u kozmetičkim proizvodima pomaže u ujednačavanju tena i posvjetljivanju hiperpigmentacija ili pjega.

Iz Cellicon Lab-a predstavljamo ampulu/serum koja sadrži 1000 ppm ekstrakta kamilice, koji osigurava umirujuće djelovanje za osjetljivu kožu. Kombinacija koktela peptida i beta glukana osigurava intenzivnu anti-age njegu i djeluje u smislu poboljšanja elasticiteta kože.

Osim učinkovitosti sastojaka ova ampula ima aromaterapeutski miris –  blagi, umirujući i ugodan miris kamilice.

peptidi

 

JEU’DEMEURE Camomile Ampoule 30ml   230.00kn

Ključni sastojci su patentirani od Cellicon Lab-a – farmaceutske kompanije čija je osnovna djelatnost znanost o peptidima.

Triple M Complex  – sastoji se od: Alanine, Arginine, Glycine, Glutamic acid, Serine. Ovaj dragocjeni sastojak zadužen je za održavanje vlage i nadoknadu vlage oštećenim stanicama.

Coppertripeptide-1 – šalje poruku stanicama za oporavak i regeneraciju. Osnovna funkcija je poboljšanje čvrstoće kože I regeneracija oštećenih stanica kože. Ubrzava zacjeljivanje rana nakon operacija, lasera i kemijskih pilinga. Stimulira sintezu fibroblasta, kolagena. Povećava ukupnu količinu proteina, glukozaminoglikana i DNK u koži.

Calming Triplex – ovaj patentirani sastojak sadrži: Copper tripeptide-1, alanine, glycine, glutamic acid, serine, arginine and Herb extracts (Aloe, allantoin). Osigurava anti-upalno djelovanje I regeneraciju kože zahvaljujući bakar tripeptidu.

Ampula se nanosi kao buster, nakon esencije a prije kreme. Ampula je namijenjena koži koja gubi elasticitet i ima oslabljenu prirodnu barijeru.

 

JEU’DEMEURE Camomile Sleeping pack 100ml   135.00kn

Za intenzivnu hidrataciju kože i za brzi oporavak dehidrirane kože preporučamo da započnete sa korištenjem noćne maske.

Camomile Sleeping Pack sadrži:  

Yeast beta-glucan, Camomile extract (1000ppm), Triple M Complex, Copper tripeptide-1

Noćni tretman za lice za intenzivnu hidrataciju i anti-age njegu ima teksturu nježnog, prozirnog gela, izuzetno je ugodan na koži, djeluje hidratizirajuće i umirujuće odmah po nanošenju. Blagi miris kamilice ima aromaterapijski učinak.