Korejski brend Blithe poznat je po super inovativnim, prirodnim i višenamjenskim proizvodima.  Tekuće maske koriste se svakodnevno, osvježavaju lice i uklanjaju odumrle stanice kože u svega tridesetak sekundi.  BLITHE ENERGY YELLOW CITRUS & HONEY TEKUĆI PILING 200ml

 

 

Patting Water Pack Inovativne tekuće maske sa učinkom blage eksfolijacije

Tekuće maske za umivanje imaju porijeklo u tradicionalnoj korejskoj metodi čišćenja kože sa rižinom vodom. To je koncentrirana mješavina mliječne kiseline (AHA kiseline) i biljnih ekstrakata. Maska/piling koja uklanja nečistoće i odumrle stanice kože u svega 30 sekundi umivanja lica a bez iritacije. Ne sadrže parabene, sintetičke boje niti mirise, mineralna ulja, sulfate, ftalate.
Čine kožu glatkom i pomažu boljoj apsorpciji sljedećeg proizvoda za njegu. Mogu se koristiti svakodnevno. U 30 sekundi do blistave kože!

Energy Yellow Citrus & Honey 200ml
Sadrži ekstrakt limuna i meda koji obiluju vitaminom C koji će kožu očistiti od odumrlih stanica kože. Ujednačuje ten i daje koži zdravi sjaj.


Soothing Healing Green Tea 200ml
Sadrži ekstrakt zelenog čaja koji će umiriti osjetljivu kožu, balansirati će nastajanje sebuma i očistiti pore. Djeluje umirujuće na osjetljivu kožu.

Rejuvenating Purple Berry 200ml
Sadrži ekstrakte 5 vrsti bobičastog voća koje je bogato polifenolom i antocijaninom, koji će kožu zagladiti. Anti-age učinak uz djelovanje antioksidansa.