Nova godina, nova ja!

Vrlo uobičajena rečenica za siječanj, no najčešće smo krive za labavi pristup rutini njege, pretjeranoj kupnji kozmetičkih proizvoda kada nas uhvati shopping groznica, kao i ne pridržavanju osnovnih pravila za lijepu kožu (koja ne stari!). Međutim, ljepota nije nešto što se događa preko noći. U stvari, to je nešto što se razvija tijekom vremena i zahtijeva kontinuitet.

Možda ste već odabrale svoje novogodišnje rezolucije, ali zašto ne uvesti i rezoluciju ljepote?

Beauty rezolucije se ne samo nevjerojatno lako uklapaju u svakodnevni život, već će i učiniti da se osjećate bolje sa sobom i mogu značajno utjecati na vaše samopouzdanje. Pa kome ne paše pitanje: priznaj što si radila, zašto ti koža tako sjaji?

2016 je imala puno uspona i padova, ali ljepota ne bi trebala biti jedan od njih.

Ako ste spremne napraviti promjenu ove nove godine, ovdje je 6 jednostavnih beauty odluka koje bi trebalo uvesti za 2017.:

1.       SPF odnosno UV zaštita

Naravno da to već znate no bitno je ponoviti da SPF nije opcija već obveza.  Bila kiša ili sunce, trebali biste poduzeti dodatne mjere opreza i uvijek primijeniti zaštitu od sunca ili proizvod sa UV zaštitom jer će vas spasiti od tamnih mrlja i oštećenja od sunca. Ukoliko koristite kremu sa UV zaštitom ona se nanosi kao posljednji korak jutarnje njege, prije nanošenja podloge ili BB kreme.Birajte BB kreme sa visokim zaštitnim faktorom.

Više se nitko ne sunča, osobito ne lice! Postoje vrhunski proizvodi za samotamnjenje ukoliko baš želite osunčani izgled. No u 21. stoljeću izlaganje lica suncu je velikooooo ne!

lily korejska kozmetika

2.       Izbjegavanje pretjerane uporabe šminke 

Šminkanje je za mnoge žene oblik umjetnosti. No, vaše pore će se pobuniti ako ne dobiju  pauzu svako toliko. Umjesto da nanosite punu šminku za odlazak do trgovine ili na skijanju/ljetovanju, odlučite se za nešto lakše. Korejske BB kreme pružiti će istovremeno funkciju njege i hidratacije kao i funkciju make up-a odnosno pokrivanja nesavršenosti tena. U make up trendovima ionako više nema mjesta za konturirana i prenašminkana lica. U modi je prirodan izgled!

Korejska BB krema koju ćete zavoljeti na prvi pogled

 

3.       Izbacite stare proizvode 

Muškarci ne razumiju kako žene uspijevaju akumulirati toliko proizvoda u kupaonici, razlog je vjerojatno taj što se nikada ničega ne želimo riješiti! Što jednom uđe u kozmetičku torbicu teško ju napušta. Započnite 2017. čišćenjem kozmetičkog asortimana, počistite torbice, kistove, ormariće. Proizvodi najčešće imaju rok trajanja 6 mjeseci od otvaranja.

4.       Riješite se loših navika 

Imate li naviku pred ogledalom satima kopkati po licu vrijeme je da u ovoj godini tu naviku ukinete. Istiskivanje prištića stvara upale, ostavlja ožiljke i hiperpigmentacije.Događa li vam se prečesto da odete spavati nedovoljno očišćenog lica tada je 2017. godina pravo vrijeme za promjene. Popišite svoje nove zdrave navike koje će pozitivno utjecati na vašu ljepotu!

 

lily korejska kozmetika

5.       Zaboravite na izgovore  

Vaša koža prolazi kroz svašta tijekom dana. Od UV zraka do zagađenja, otežanih vremenskih uvjeta i još mnogo toga. Ne postoji bolji osjećaj od čiste, oprane kože lica na kraju dana. Bez obzira koliko glasno vaš krevet zove, preskakanje večernje beauty rutine samo da će dovesti do više problema kasnije. Ova Nova godina, ne pronalazi isprike za labavi pristup njezi kože, usvojite K Beauty rutinu i izvucite maksimum iz svoje ljepote! Nekoliko jednostavnih koraka dovesti će do velikih pozitivnih promjena.

 

lily korejska kozmetika

MISSHA TIME REVOLUTION AMPULA 50 ml

 

6.       Sheet Maske

Ukoliko još niste, uključite sheet maske u svoju svakodnevnicu! Pristupačan, dostupan i brz način za osvježenje i tretman uvijek žedne kože!  A kome nije potrebno instant proljepšanje! 🙂 Sam svoj kozmetičar u intimi svoga doma.