Lubenica je moćan sastojak svake kreme, seruma ili tonika zbog nekoliko stvari. U njoj se osim vode nalaze i važni fitonutrijenti koji njeguju i revitaliziraju umornu, suhu, oštećenu i dehidriranu kožu.

Sadrži 92 % vode, pruža instant hidratizaciju, a bogata je i vitaminima A, B6 i C te aminokiselinama i likopenom.

Djeluje protuupalno te umanjuje simptome starenja.

Proizvodi s ekstraktima lubenice odgovarat će svim tipovima kože, a posebno će se svidjeti onima koje muče akne, hiperpigmentacijske mrlje i crvenilo. Zbog svoje visoke koncentracije vlage i antioksidansa, lubenica djeluje i na bore te koži pruža blistavost i plump efekt.

Ariul Hydro-Glow serum – hidratizirajući serum sadrži 3 hijaluronske kiseline, kompleks vitamina i ekstrakt lubenice.

 

serum za lice

S 92% vode u svom sastavu za lubenicu možemo reći kako je pravi saveznik kada je našoj koži potrebna dubinska hidratacija, no ova namirnica je također izvrstan spoj vitamina i minerala koji njeguju, hrane i štite našu kožu. Sladak okus lubenice čini ju neodoljivom ljetnom poslasticom, dok lagane i umirujuće formule koje se nalaze u takvim beauty proizvodima čine ju sjajnim izborom unutar naše svakodnevne rutine njege. Riječ je o proizvodima nakon kojih je naša koža dubinski hidratizirana i naočigled sjajnija, a voljet će ih baš svaki tip kože.

Ariul Watermelon Hydro-Glow Cream – hidratantna krema sadrži 3 hijaluronske kiseline, kompleks vitamina, ekstrakt lubenice I BL-Fill Up patentirani sastojak koji ima učinak zatezanja.