Prešani serumi su napravljeni metodom “sporog hlađenja” tijekom 36-satnog razdoblja, umjesto uobičajenog načina obrade sastojaka toplinom/zagrijavanjem. Ovu metodu možemo usporediti sa hladno prešanim maslinovim uljem –  pomaže u očuvanju učinkovitosti ekstrakata i aktivnih sastojaka.

Naš apsolutni favorit njege u ljetnim mjesecima je iz kolekcije Blithe prešanih seruma:

CRYSTAL ICEPLANT PRESSED SERUM

Namijenjen je za:

  • Masnu i dehidriranu kožu
  • Masnu kožu
  • Kombiniranu i mješovitu kožu
  • Za sve tipove kože u ljetnim mjesecima

Njega kože u toplim mjesecima često nam zadaje probleme. Izlučivanje sebuma je pojačano kod svih tipova kože i osjećaj masnoće kože može nas navesti da ju dovedemo do dehidracije.

Ako su proizvodi za njegu lagani, mogu dati osjećaj isušenosti. Ako su bogatiji onda su nam premasni. Ako su nešto između onda su ljepljivi. Ako su funkcionalni, uglavnom imaju raznorazne sastojke koji su fotosenzibilni I ne smiju na sunce.

 

Crystal Iceplant je rješenje za sve navedene probleme. Hibrid seruma I kreme, sadrži 63% ekstrakta biljke Iceplant (Mesembryanthemum crystallinum) koja intenzivno hidratizira i umiruje bez masnoće.

Ekstrakt biljke Iceplant efikasno zadržava hranjive sastojke, vlagu i vodu, umiruje kožu i minimizira pojavu proširenih pora.

Crystal Iceplant Pressed Serum formuliran je sa mješavinom fermentiranih ulja, maslinovim i arganovim uljem, koji omogućuju dugotrajnu hidrataciju kože dok istovremeno štite kožu od štetnih utjecaja iz okoline i zagađenja.

Ovaj serum intenzivno hrani i hidratizira kožu bez da ostavlja masnoće ili osjećaj težine na koži. Izuzetno ugodan,upija se nakon jedne minute u kožu.

Ne sadrži parabene, mineralna ulja, sintetičke boje ili mirise.