Na isti način na koji zdravlje, prehrana i fitness zahtijevaju svakodnevno održavanje, njega kože je stalna, dosljedna i uporna potraga za zdravom, hidratiziranom kožom koja ide puno dalje od onoga što ste stavili na lice i proteže se na pitanje kako jedete, kako živite i kako vidite svijet. To je perspektiva, posveta zdravom načinu života, smanjenju stresa. To je odluka da činiš najbolje što možeš za sebe u svakom pogledu.

retinos serum

U korejskoj kulturi vlada pristup, filozofija života, da ne postoji zadani limitirani potencijal osobe već da je zadatak svakome da teži i pronalazi maksimalni potencijal  najboljeg i najljepšeg sebe. Isti pogled imaju na fizičku ljepotu. Kažu da nije bitno što si naslijedio već što češ učiniti iz sebe i koliko ćeš truda uložiti da postigneš najbolje, svoj maksimum.

blistava koža

Na loše njegovano lice gledaju kao na nedostatak truda i rada. Koreja je zemlja u čijoj kulturi nema odustajanja, tijekom vremena napadana je 400 puta od raznih neprijatelja. Od 1953. godine kada je završio korejski rat i kada je zemlja bila siromašnija od Somalije sa 64 USD BDP-a , danas je 14. najbogatija ekonomija svijeta. Ta ista upornost i ne odustajanje i traženje maksimuma prenosi se i u njegu o koži i pronalaženje najboljeg korištenjem najnovijih znanstvenih dostignuća.

Njega kože je maraton, nije sprint.

Njega ide na duge staze i teži dugoročnim rezultatima.

U našoj svakodnevnici redovito gubimo bitke sa UV oštećenjima, slobodnim radikalima, zagađenjem okoliša, hormonalnim promjenama, gravitacijom i običnim starim stresom. Neke stvari su neizbježne i stoga sve što možemo učiniti za svoju kožu u borbi protiv tih neprijatelja je korak u pravom smjeru.

 

NE POSTOJE ČUDOTVORNI PROIZVODI

maska za lice

Bore se mogu izravnati u sat vremena jedino Botoxom, filerima ili estetskom operacijom i to za privremene rezultate.  Kozmetički proizvodi ne mogu izravnati bore niti učiniti da one nestanu. Pore se ne mogu smanjiti već jedino vizualno prikriti.

Korejska njega kože nudi put do zdrave, napete, hidratizirane kože na kojoj se na prvi pogled vidi da je njegovana. K- Beauty proizvodi rade na promjeni kože iznutra prema van, što znači da rade za dugoročne rezultate i djeluju na staničnoj razini.  Ovo nisu čudotvorni proizvodi već jednostavno premium sastojci koji se inače nalaze u kozmetičkim brendovima visokog cjenovnog razreda. Korejska kozmetika prvenstveno zbog visoke kompetitivnosti svojeg tržišta nudi premium sastojke po dostupnim cijenama.

Premium sastojci i inovativni pristup kao rezultat stalnih istraživanja omogućuju visoku učinkovitost i vidljive rezultate u izgledu kože već u samom početku primjene korejske rutine njege.  Ukratko, u tome je tajna globalne popularnosti korejske njege i proizvoda za njegu.

Lily.hr

Upoznajte K-Beauty rutinu njege i izvucite maksimum iz svoje kože. Za konzultacije i informacije slobodno nas nazovite ili pišite na info@lily.hr !

Lily.hr