Problemi kože koji muče većinu žena i počinju se javljati čak i prije tridesete godine. Osim prekomjernog izlaganja suncu koje izaziva mrlje na koži, razlozi kože bez sjaja su i dehidracija, prehrana kao i nedostatak sna i stres.
Kao i bore, i neujednačen ten, koji je posljedica hiperpigmentacije, koži daje stariji izgled, a može dodati čak deset do 12 godina. Posvjetljivanje kože stoga postaje važno kao i problem prijevremenog starenja kože.

Ne bi li bilo divno da vaša koža i bez trunke šminke bude bez tamnih mrlja koje nastaju kao posljedica akni, stresa, uzimanja lijekova ili jednostavno genetskog naslijeđa te da ljudi koje susrećete prvo što primijete na vama bude vaš predivan ten. Prozračan, svijetao ten i zdrava koža preduvjet su za ljepotu koji mnogi često zanemare pa taj nedostatak pokušavaju prikriti velikom količinom make-up-a što može biti samo privremeno rješenje.

No, oni koji žele posvijetliti kožu obično se susretnu s dvije neugodne, razočaravajuće činjenice: obećani rezultati izostanu ili je zdravlje kože narušeno. Agresivni tretmani kemijskim pilinzima mogu istanjiti kožu i nanijeti trajna oštećenja.

 

K-Beauty princip postizanja rezultata bez narušavanja zdravlja kože, razvio je posebnu tehnologiju aktivnih tvari koje smanjuju hiperpigmentaciju, odnosno diskoloraciju.  Jedinstvena mješavina aktivnih tvari  spojena s prirodnim sastojcima,  s najnovijim tehnološkim dostignućima stvorili su proizvode za posvjetljivanje kože koji djeluje u tri koraka: priprema, hidratacija i hranjenje i zaštita kože.

Blithe hibridni proizvodi nanose se slojevito, svaki od proizvoda sadrži sastojke koji ujednačavaju ten.

  1. Blithe Energy Citrus & Honey    –  tekući piling, mješavina mliječnih i voćnih kiselina ukloniti će odumrle stanice kože i sve nakupljene nečistoće. Ekstrakt citrusa djeluje na tamne mrlje. Antioksidanti revitalizirati će kožu lica i pripremiti ju za apsorpciju sastojaka iz narednih koraka njege. Ubrzavanje izmjene stanica kože omogućiti će da nesavršenosti tena i tamne mrlje se uklone sa odumrlim stanicama kože, ispod kojih će se pokazati nova, svijetlija koža.

2. Blithe Vital Treatment 9 Essential Seeds –   Tekstura tonika i koncentriranost aktivnih sastojaka poput seruma.
Pomlađujući tretman uljepšava ten, posvjetljuje tamne mrlje, održava ujednačenost tena i trenutačno hidratizira zahvaljujući 9 super moćnih sjemenki.
Sadrži ekstrakte 9 sjemenki bogatih niacinamidom i vitaminima, koji onemogućuju stvaranje stanica melanina i ujednačuju ten.

3. Blithe Pressed Serum Gold Apricot – Inovativni proizvod korejske kozmetike , hibrid seruma i hidratantne kreme. Sadrži 31% ekstrakta marelice koji posvjetljuje tamne mrlje i hiperpigmetacije, intenzivno hidratizira i hrani bez osjećaja masnoće na koži.

Ovaj jedinstveni balzam topi se na koži, zaključava hidrataciju kako bi se stvorio učinak 'staklene kože' 
vlažnog sjaja, bez pora.