Ako imate osjećaj zatezanja ili svrbež kože, to je znak da morate biti ustrajni sa hidratacijom.

Čak i masna koža može biti dehidrirana, jer koža koja nema dovoljno vode i dalje može proizvoditi masnoću, a možda čak i započeti s pretjeranom proizvodnjom sebuma kako bi se suprotstavila nedostataku vlage. Tajna zdrave, dobro uravnotežene kože je da ju mazite s dobrim količinama vlage.

Missha Immortal Youth ovlaživač kože daje koncentraciju od 90 posto svojih ključnih sastojaka, među kojima su hladni fermentirani ekstrakt kvasca (vitamin B grupe) i fermentiranog ulja.

Vaša koža će ostati mekom i elastičnom!

 

Ovaj premium ovlaživač nanosi se nakon esencije a prije seruma kako bi omogućio intenzivnu hidrataciju kože i pripremio je za apsorpciju dragocjenih sastojaka iz seruma. Podsjetimo se, koža je poput spužve i kada je suha ne može upijati, tek kada je izdašno hidratizirana spremna je za upijanje aktivnih sastojaka.

 

Masnijim tipovima kože ovaj ovlaživač biti će dovoljna hidratacija u kombinaciji sa esencijom dok se za suhu kožu i kožu sa problemom dehidriranosti preporuča kao dodatni korak u njezi nakon kojega ćete koristiti serum i kremu.  Pakiranje od 130 ml dugo će potrajati i koža će Vam biti zahvalna. Namijenjen je njezi kože nakon 30.-te godine.

Idealan partner mu je TIME REVOLUTION IMMORTAL YOUTH BLUE ESSENCE 80ml .

anti age losion

 

anti age njega