BB kreme

 

Jeste li već otkrili najbolju BB kremu za vašu kožu? Nakon europskog debija 2011. godine, a nakon velikog uspjeha na azijskom tržištu, BB kreme brzo su utjecale na svijet ljepote zahvaljujući uspješnom spoju njegujuće kreme s pogodnostima make-upa.

 

Ali što je zapravo BB krema?

Neke tvrtke ih nazivaju „blemish balm“ – balzam koji prekriva nedostatke, druge ih zovu „beauty balm“ – balzam koji uljepšava, ali opći konsenzus je da BB krema treba osigurati hidrataciju, SPF zaštitu i dobro pokrivanje nedostataka uz umirujuća i njegujuća svojstva. Evidentna je sličnost s toniranim kremama – i da, mnoge su upravo to – ali istinska svrha BB krema je ići korak dalje, s dodatnim sastojcima kao što su hijaluronska kiselina i antioksidansi za regeneraciju kože.

Izvorno kreirana od strane dermatologa za pacijente koji ju koriste nakon operacije laserske kirurgije, ideja je da BB kreme zapravo pružaju benefite krema za njegu kože – kao i da istovremeno imaju visoku moć prekrivanja za korištenje umjesto tekućih pudera.  Ujednačavaju boju tena a lice istovremeno izgleda prirodno i blistavo, kao da ste na njega nanijeli samo njegujuću kremu.

MISSHA M PERFECT COVER SPF 42

Missha M Perfect Cover BB krema nudi novi koncept njege kože s BB kremom, koji popravlja tonus kože, vidljive bore i mrlje čini manje vidljivima s izvrsnom sposobnošću pokrivanja nedostataka kože i sprječava starenje kože učinkovitim anti-age sastojcima i visokom SPF zaštitom.  Odgovara svim tipovima I problematikama kože.

Proljeće je pred vratima – dočekajte ga blistavog lica!

Missha BB kreme možete isprobati u našem showroom-u Vlaška 72 ili kupiti u www.Lily.hr.