It’s Skin tehnologiju njege kože prebacuje na novu razinu!  Sa snažnim naglaskom na klinički pristup i znanstvena istraživanja, It’s Skin kombinira kvalitetne sastojke u optimalnim omjerima i razvija funkcionalna rješenja za njegu kože u skladu s vašim individualnim potrebama. It’s Skin razumije promjene i probleme s kojima se vaša koža može suočiti – radi stresa, onečišćenja iz okoliša, prehrane – i stvoriti rješenja za njih. Njihova filozofija je jednostavna. Dobro pazite na svoju kožu, a ljepota će doći iznutra!

 

 

Linija proizvoda za njegu kože s morskim kolagenom namijenjena je njezi zrele kože. Molekularna struktura morskog kolagena identična je strukturi našeg prirodnog kolagena. Molekula male težine osigurava brzu apsorpciju a sama formulacija zreloj koži osigurava adekvatnu anti-age njegu.

Holistička korejska filozofija ljepote fokusirana je na poboljšanje kože iznutra prema van. Njihovo uvjerenje je da se zaista blistav ten ne događa preko noći, jednostavnim tretiranjem vanjskih slojeva kože. Umjesto toga, korejska njega koncentrirana je na održavanje zdrave, dobro hidratizirane i nahranjene kože za rezultate koji traju cijeli život. Ključ je u postizanju zdravog sjaja iznutra i, iako za to treba malo vremena, rezultati su dugoročno vrijedni toga. Preporučamo da usvojite K-Beauty korake njege i uživate njegujući se i otkrivajući svoju novu blistavu kožu!