Prvi korak do prekrasne kože zasigurno su čiste pore i čista koža, oslobođena slojeva odumrlih stanica kože i ostalih zaostalih nečistoća, nevidljivih oku.
Nježni piling je neophodan za održavanje čiste kože koja sjaji! Pilingom se skida sloj mrtvih stanica te koža dobiva sjaj i mekoću i bolje upija hidratantna sredstva i aktivne sastojke.
Maske koje se pjene tkzv. Bubble maske ili maske s kisikom, pomoću kisika i kaolina – minerala gline, stvaraju pjenu na licu koja zahvaljujući kaolinu izvlači nečistoće iz pora.

Iako se maske s mjehurićima mogu činiti kao samo još jedna zabavna ludost iz svijeta ljepote, ove maske koje se pjene na licu mogu zapravo puno učiniti s vašim tenom. Od čišćenja pora do uklanjanja prljavštine i sebuma, maske sa mjehurićima definitivno mogu učiniti puno za kožu. Način na koji su ove maske formulirane uzrokuje da reagiraju s kisikom u zraku. To stvara sitne mjehuriće, koji zauzvrat pomažu ključnim sastojcima maske da zarone duboko u kožu. Dakle, osim što je savršeno za vaš sljedeći selfie, oni sitni pjeneći mjehurići zapravo služe svrsi!

Poput mnogih naših najdražih trendova ljepote, maske s mjehurićima stekle su popularnost u Koreji. Od tada, mnogi američki brandovi ugrađuju kisik za njegu kože u svoje linije. Poanta ovih maski je da mjehurići ne samo da pomažu očistiti vaše pore, nego će također pomoći da probudite kožu, potaknete cirkulaciju i hranite je sa snažnim sastojcima, borcima protiv slobodnih radikala.

Flower Bubble Bomb: 

-Eksfolijacija
– Dubinsko čišćenje nečistoća
– Hidratizira i zaglađuje
– Izvlači toksine I nepoželjna ulja
– Odčepljuje pore
– Pomaže uklanjanju crnih mitesera

Nanesite masku na mokro lice i ostavite djelovati 5 do 10 minuta. Kada se lice zapjeni promasirajte, prave ružine latice koje sadrži maska odraditi će površinski piling i zagladiti kožu. Isperite dobro mlakom vodom. Koristite 2 do 3 puta tjedno. Nakon maske dobro nahranite kožu, ovako čista koža nakon maske prohodna je za apsorpciju aktivnih sastojaka!