U Lily.hr najčešće se susrećemo s pitanjem kako podići tonus kože i kako smanjiti vidljivost bora. Inovativna korejska kozmetika nudi brzo rješenje budući da su rezultati vidljivi unutar nekoliko dana od usvajanja K-Beauty rutine njege. Zahvaljujući visoko učinkovitim proizvodima, koji se nanose u slojevima, koža se vrlo brzo dubinski hidratizira i samim time revitalizira. Dobro hidratizirana koža omogućuje kvalitetnu apsorpciju aktivnih sastojaka iz seruma i krema čime se stimulira stanična izmjena. Upornost i dosljednost imaju dugoročno pozitivne rezultate na staničnoj razini, a dodatni dokaz je vaš zadovoljni osmijeh pri pogledu u ogledalo.

No, ovog puta korejska inovativna i tehnološki visoko razvijena kozmetička industrija otišla je korak dalje. Matične stanice iz pupkovine registrirane su u ICID kao kozmetički sastojak naziva STC hSCM (Human Stem Cell Conditioned Media).

Matične stanice dobivene iz pupkovine imaju superiornu vitalnost koja vodi do aktivne proizvodnje različitih faktora rasta i proteina koji potiču rast stanica kože, oporavak kože i

zaštitu od vanjskih utjecaja. Dokazano je da imaju superiornu učinkovitost, kao kozmetički sastojak za regeneraciju stanica kože, kao i za zacjeljenje rana i oštećenja na koži.

 

Ovaj dragocjeni sastojak nalazi se u ELLICEL maskama za lice. Set sadrži 6 maski koje se nanose tijekom 6 dana, svaki dan po jedna. Maska se drži na licu 30 minuta. Već nakon prvog dana korištenja rezultat je vidljiv, koža lica je zaglađena, blistava i vidno pomlađena. Ovaj učinak traje tijekom korištenja tretmana, 6 do 10 dana. Za dugoročne rezultate preporučujemo šestodnevni tretman matičnim stanicama napraviti jednom mjesečno. Idealno je staviti masku nakon pilinga ili Dermarollera.

Funkcije maski u 6 koraka su: umirenje kože, hidratacija, hranjiva njega, čišćenje i sužavanje pora, lifting i ujednačavanje tena.

ELLICEL masku pojedinačno možete koristiti i zasebno za prilike kada želite brzo osvježiti kožu i zablistati.

ELLICEL, 6-dnevni tretman maskama na bazi matičnih stanica, prepoznali su vrlo brzo i naši kupci. Vrhunska učinkovitost i vidljivi rezultati očigledno se šire i usmenom predajom jer je ELLICEL tretman u proteklom mjesecu postao apsolutni bestseller Lily K-Beauty ponude.