1.      ŠTO JE SHEET MASKA?

Sheet maska je plahtica formirana u obliku lica sa prorezima za oči, nos i usta, natopljena u visoko koncentrirani serum. Plahtice mogu biti iz različitih materijala, primjerice pamuka, hidrogela, papira.
Ove maske značajno se razlikuju od tradicionalnih maski za lice u obliku kreme. One se nanose na lice, uklanjaju s lica i ostatke seruma na licu se utapka u lice bez ispiranja.
Maske su namijenjene za jednokratnu uporabu, jednostavne, učinkovite i brze za korištenje.

 

2.      KAKO SE KORISTI SHEET MASKA?

Vrlo jednostavno! Postavite masku na čisto lice, ostavite djelovati 20 do 30 minuta, skinite masku i uživajte u blistavoj koži! Maska ne zahtijeva mirovanje niti slobodno vrijeme, može se koristiti svakodnevno. Preporuka je 2 do 3 puta tjedno.

 

3.      ODAKLE POTJEČU SHEET MASKE?

Sheet maske potječu iz Južne Koreje, zemlje poznate po svojoj predanosti njezi kože i inovacijama u kozmetičkoj industriji. Danas su sheet maske vrlo popularne u Aziji i SAD-u uz rastući trend u zapadnom svijetu. Sheet maske mijenjaju industriju ljepote, trend su među medijski poznatim osobama i idealne za promociju na društvenim mrežama.

4.      KAKO DJELUJE SHEET MASKA?

Plahtica je obilato natopljena serumom koji sadrži koncentrirane aktivne sastojke blagotvorne za kožu, najčešće hijaluronsku kiselinu i vitamine. Ovi sastojci su u vodenoj fazi. Plahtica sprječava brzu evaporaciju vodene faze i produljuje vremenski okvir potreban aktivnim sastojcima da penetriraju duboko po kožu. Rezultat je značajno bolji učinak negoli kod uobičajenog nanošenja seruma na lice utapkavanjem čak i kod jednog korištenja.

 

5.      KOJI SU BENEFITI?

Maske daju brzi učinak u smislu poboljšanja izgleda kože. Serum sadrži koncentrat različitih vitamina i minerala koji ne isušuju kožu za razliku od tradicionalnih maski za lice. Plahtica omogućuje serumu da se dulje upija u kožu. Sheet maska je kućni Spa tretman, povoljan, jednostavan, učinkovit i ostavlja kožu blistavom.

 

6.      POSTOJE LI NEGATIVNI UČINCI ZA KOŽU?

Njihova svrha je nahraniti kožu, nisu namijenjene za čišćenje ili eksfolijaciju. Kvalitetna maska biti će vlažna i nakon 20 minuta što je znak kvalitetnog seruma. Negativni učinci ne postoje.

 

7.      TKO SI MOŽE PRIUŠTITI SHEET MASKU?

Maloprodajne cijene maski iz Lily ponude su od 22 do 34 kune što ih čini izuzetno pristupačnim i dostupnim.

sheet maske

8.      KOJI SU AKTIVNI SASTOJCI U SERUMU?

Ovisno o funkciji maske i tipu i problematici kože za koju je namijenjena. Česti sastojci su hijaluronska kiselina, vitamin C, propolis,  morske alge , čajevac i sl.

9.      GDJE SE MOGU NABAVITI KOREJSKE SHEET MASKE?

Lily.hr u svojoj ponudi ima isključivo najbolje i najučinkovitije maske, naše maske ne sadrže parabene, bojila ili mineralna ulja.  Naše maske možete kupiti u našem web shopu Lily.hr, u svim DM trgovinama i svim BIPA trgovinama u Hrvatskoj.