K -Beauty najveći je globalni trend u svijetu kozmetike i 2016. godina potvrdila je da korejska kozmetika ima sve veći utjecaj i na zapadne proizvođače u industriji.

korejska kozmetika

Južna Koreja tehnološki je visoko razvijena zemlja, 11. najjača ekonomija u svijetu, na 1. mjestu sa 4,4% BDP-a ulaganja u istraživanje i razvoj, zemlja sa 4. najbržim internetom na svijetu, glavni grad Seoul  4. je najbogatiji grad na svijetu. Upravo zahvaljujući visokoj tehnologiji i visokom ulaganju u istraživanje i razvoj, korejska kozmetička industrija velikom brzinom osvaja jedno od liderskih mjesta u svijetu kozmetike.

Korejska kozmetika sadrži inovativne i često neobične prirodne sastojke, poput puževe sluzi, ginsenga, fermentiranu soju, fermentirani kvasac, magareće mlijeko, zeleni čaj i sl.

Korejski proizvodi za njegu nude visoku kvalitetu i visoke koncentracije aktivnih sastojaka po atraktivnim cijenama.

korejska kozmetikahttp://www.lily.hr/shop/missha-super-aqua-cell-renew-snail-cream-47ml/

Zahvaljujući inovativnim i kvalitetnim sastojcima primjena ovih proizvoda dovodi do gotovo odmah vidljivih prvih rezultata što naravno dovodi do sve većeg broja oduševljenih korisnika.

K- Beauty ne predstavlja samo kozmetičke proizvode već i sam ideal ljepote, posvećenost preparativi, zdravoj koži, minimalnom makeup- u i holističkom pristupu njezi.

Korejski ideal ljepote je koža koja je blistava i potpuno ujednačenog tena, bez mrlja i u potpunosti bez pigmentacija. Postoji čak i riječ koja opisuje dobro hidratiziranu kožu. Choc-choc opisuje stanje kože nakon umivanja, na kojoj su još vidljive kapljice vode. Choc-choc je blistava i zdrava koža.

Ključne riječi K -Beauty pristupa su zdrava koža, hidratacija i ujednačeni ten.

Upravo zbog velike važnosti ujednačenog tena mnogi proizvodi sadrže aktivne sastojke koji rade na posvjetljivanju hiperpigmentacija. Čak i BB kreme dok ih nosimo u funkciji makeup-a, rade na posvjetljivanju mrlja i obavljaju funkciju njege.

BB krema

http://www.lily.hr/shop/missha-signature-bb-cake-spf50-br-23/

Mnogi proizvodi koji se primjenjuju u određenom slijedu, tkzv. K beauty rutina njege,  koriste se za dobivanje netaknutog, savršenog tena.

Korejci imaju više holistički pristup, što znači da se proizvodi koriste u koracima gdje je svaki proizvod namijenjen rješavanju specifične problematike. Odnosno potrebno je više funkcija da bi se postigla krajnja ravnoteža kože. Zapadni proizvodi su često višenamjenski i pokušavaju ispuniti sve potrebe kože u jednoj formuli.

korejska rutina njege

http://www.lily.hr/shop/time-revolution-night-repair-science-activator-serum-50ml/

Različiti visoko koncentrirani serumi nanose se u slojevima, a tu je i značajan fokus na noćni režim njege budući se koža intenzivno regenerira noću, između 10 navečer i 02 ujutro. U centru K-Beauty njege nalaze se maske zbog instant rezultata. To su sheet maske ili hydrogel maske koje u 20 minuta odrade čuda na vašem licu.

korejska Sheet Maska

K- Beauty rutina njege izvući će maksimum iz vašeg lica i već tijekom prvog tjedna iznenaditi će vas odraz u ogledalu. Pomladite svoje lice zdravom i napetom kožom koja će tada zasjeniti bore. Uskočite u K-Beauty vlak uz Lily.hr!

Više o koracima njege pročitajte ovdje.  http://www.lily.hr/k-beauty-njega/