K- BEAUTY RUTINA, KORAK PO KORAK

#1

Čišćenje lica u dva koraka

Uklanjanje make up-a predstavlja prvi korak u procesu dvostrukog čišćenja lica. U prvom koraku uklanjamo šminku i SPF dok u drugom koraku uklanjamo preostale nečistoće s kože lica.

KOLIKO DOBRO ČISTITE SVOJE LICE? Double Cleanse metoda!

  • SREDSTVO ZA UKLANJANJE ŠMINKE NA BAZI ULJA- Korejske žene obično koriste dva sredstva za čišćenje, počevši sa sredstvom za čišćenje na bazi ulja za uklanjanje šminke koja je na bazi ulja, SPF-a i drugih nečistoća. To omogućuje jednostavno i nježno čišćenje lica naspram uobičajenog trljanja kože kako bi uklonili taj zadnji ostatak maskare.

 

MISSHA M PERFECT B.B DEEP CLEANSING OIL 105ml

 

  • SREDSTVO ZA UKLANJANJE ŠMINKE NA BAZI VODE– slijedi čišćenje sa pjenom na bazi vode koje će ukloniti sve preostale nečistoće i ostaviti kožu podatnom i savršeno čistom. Ključ je u korištenju nježne formule koja neće oštetiti ili isušiti kožu.

 

MISSHA SUPER AQUA CELL RENEW SNAIL CLEANSING FOAM 100ml

 

#2

Toneri

Korejski toneri značajno se razlikuju od tonera na koje smo navikli. Zapadnjački toneri dizajnirani su da odrade ulogu dodatnog čišćenja, kada prođete blazinicom natopljenom tonerom po licu, najčešće ugledate tragove nečistoće na blazinici.  Korejski toneri imaju ulogu pojačivača odnosno dizajnirani su da nadoknade vlagu koži koja je moguće uklonjena tijekom čišćenja lica kao i da pripreme kožu na upijanje sastojaka koje nanosite na lice u narednim koracima njege.

Toner

WHITE CURE BLANC TONE-UP TONER 150ml

#3

Esencije/Serumi/Ampule

Esencija je hidratizirajuća tekućina koja sadrži aktivne sastojke korisne za vašu kožu, uobičajeno ima ciljano djelovanje na specifičnu potrebu ili problematiku kože kao što su hiperpigmentacija, starenje, akne ili sivkasta beživotna koža.  Esencija i serum su praktički isti proizvod osim što serum ima veću koncentraciju aktivnih sastojaka. Ampule imaju najveću koncentraciju aktivnih sastojaka. Serume za specifičnu problematiku, primjerice za posvjetljivanje hiperpigmentacija, možete korititi samo na problematičnom području.

Preporučamo nanošenje esencije u jutarnjoj njezi a seruma u noćnoj njezi kao 3. koraka njege.

serum anti age sa retinolom  serum za hiperpigmentacije

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TIME REVOLUTION NIGHT REPAIR SCIENCE ACTIVATOR SERUM 50ml

TIME REVOLUTION WHITE CURE BLANC TONE-UP SPOT ERASER 30ml

MISSHA TIME REVOLUTION NIGHT REPAIR AMPOULE 50 ml

 

#4

Hidratacija kože

Krema za lice ima osnovni zadatak da koži omogući dodatnu vlagu i da zaključa prethodno nanesene sastojke kako ne bi ishlapili već se upili u kožu i odradili svoje zadatke. Za područje oko očiju preporuča se posebna krema.

MISSHA SUPER AQUA CELL RENEW SNAIL CREAM 47ml

MISA GEUM SUL VITALIZING EYE CREAM (R) 30ml

 

#5

Zaštita od sunca

SPF (jutarnja njega) zaštita od sunca nezaobilazni je korak jutarnje njege i to s razlogom. Obavezno završite jutarnju njegu finalnim korakom – nanošenjem kreme sa SPF faktorom ili BB kremom koja sadrži SPF. Magic Cushion BB kreme imaju zaštitni faktor 50.

 

korejska BB krema

 

 

 

 

 

 

 

MISSHA SIGNATURE REAL COMPLETE SPF 25 BB CREAM 45 g No.23

 

DODATNI KORACI IZVAN SVAKODNEVNE RUTINE

 

Piling

Koristite blagi piling 2-3 puta tjedno kako bi potaknuli stvaranje novih stanica i uklanjanje mrtvih stanica kože, odčepili pore, što će omogućiti bolju apsorpciju proizvoda , a koži dati mladenačku svježinu.

 

 

 

 

 

 

 

MISSHA SUPER AQUA OXYGENE MICRO ESSENCE PEELING 100g

 

Sheet Maske

Maske za jednokratnu uporabu,  maske su formulirane s istim aktivnim sastojcima kao serumi , ali imaju više verzija “a la carte” koje možete koristiti po potrebi. Dobra zaliha maski omogućuje da prilagodite svoju rutinu , ovisno o tome kako se vaša koža osjeća.

KOREJSKE SHEET MASKE

 

 

 

 

 

 

 

Sleeping Maske

Regeneracija kože događa se dok spavate , a noćne maske koje se ne ispiru daju maksimum tom procesu . Prepune aktivnih sastojaka , one su poput kreme i ostaju na koži cijelu noć. Koristite ih 2-3 puta tjedno kao zamjenu za redovne hidratantne kreme kako bi doslovno dobili svoj beauty sleep!

noćna maskaMISSHA SUPER AQUA CELL RENEW SNAIL SLEEPING MASK 110ml