Nekada je Francuska bila globalni lider u svijetu ljepote, no sada je sva pažnja okrenuta Južnoj Koreji.

Korejski proizvodi, osobito proizvodi za njegu kože, smatraju se najinovativnijim hi-tech proizvodima od strane više manje svakog kozmetičkog eksperta.

 

Mi u Lily.hr u vrlo kratkom periodu dobili smo najveće priznanje koje je uopće moguće u trgovini dobiti a to je lojalnost kupaca.  80% naših kupaca su kupci koji se vraćaju, dame koje su već nakon kratkog korištenja korejskih proizvoda oduševljene učinkom i postepeno usvajaju puno više koraka njege negoli su prilikom prve kupnje planirale. Naš rast je 100% organski, naša promocija je usmena predaja, tkzv word of mouth ili viva voce. Na naše veliko iznenađenje, čak i dekorativna kozmetika koju smo uvrstili u ponudu u blagdanskom periodu osvojila je naše klijentice  i rasprodala se te sad čekamo novu isporuku sa listom čekanja 🙂

 

Korejska rutina njege sastoji se od više koraka a svaki pojedini korak ima svoju svrhu. U početku se uglavnom svima čini kao nešto na što ne možemo pristati, čini nam se da oduzima više vremena nego što smo u mogućnosti posvetiti njezi lica.

No već nakon usvajanja prvog ili prvih koraka njege i korištenja K-Beauty proizvoda, već sa prvim vidljivim napretkom u izgledu kože lica, većina žena poželi posvetiti više vremena njezi jer svima nam je bitno kako izgledamo. Uopće ne bih rekla da se radi o taštini već o samopouzdanju koje raste kako naša koža bolje i bolje izgleda. Lice koje se riješi dehidriranosti već u nekoliko dana zablista novim sjajem, ten postaje sve ujednačeniji, koža se oporavlja kada krenemo koristiti BB kreme umjesto pudera.

Novim klijenticama najčešće ćemo preporučiti da krenu sa jednim do dva koraka K-Beauty njege.  Ovisno o problematici kože, uglavnom ćemo preporučiti za početak dvostruko čišćenje lica sa uljem i pjenom te uvođenje esencije i seruma u dnevni i večernji ritual njege. Također je dobra ideja puder zamijeniti BB kremom što će već samo po sebi značajno smanjiti dehidraciju, budući korejske BB kreme osim što prekrivaju nesavršenosti i obavljaju funkciju make up-a, istovremeno njeguju kožu. Ispod BB kreme najčešće je dovoljno koristiti serum i ovlaživač kože budući hranjivu funkciju kreme odrađuje BB krema.

IMMORTAL YOUTH MOISTURIZER 130ml

 

Za vidljivo dehidriranu kožu predložiti ćemo da uvod u K-Beauty proizvode bude noćna maska, sleeping mask, koja se nanosi poput kreme, koristi kao tretman 2 do 3 puta tjedno umjesto noćne kreme i vrlo brzo vidljivo rješava problem dehidracije. MISSHA SUPER AQUA CELL RENEW SNAIL SLEEPING MASK 110ml

 

K-Beauty rutina u koracima:

  1. Pranje lica u dva koraka
  2. Nanošenje tonera
  3. Esencija
  4. Serum ili Ampula
  5. Ovlaživač kože
  6. BB krema danju ili krema za noćnu njegu (plus njegujuća krema za područje oko očiju)

Esencija kao i serum nanose se i na područje ispod oka, nježna koža sklona isušivanju veseliti će se esenciji!

Dva do tri puta tjedno ove korake nadopunjujemo eksfolijacijom, sheet maskom, noćnom maskom.

K-Beauty rutina njege siguran je put do vaše najbolje kože za koju ste možda već zaboravili kako izgleda !