Najslavnija korejska BB krema, Missha M Perfect Cover Beauty Balm SPF 42. Nijanse 21, 23 i 27.

Izvorno razvijena kao melem za pacijente nakon laserskog tretmana, BB krema ima umirujuća i regenerativna svojstva, prilagođena za kozmetiku za poboljšanje kože, a istovremeno omogućuje dobru pokrivenost te vrši funkciju make up-a. Krema M Perfect Cover BB je Misshin najpopularniji proizvod s više od 30 milijuna prodanih primjeraka širom svijeta. Kombinirajući dekorativnu kozmetiku s njegom kože, ovaj proizvod omogućuje prirodan izgled uz dobro pokrivanje nesavršenosti tena, pruža zaštitu od sunca s faktorom 42, posvjetljivanje tamnih mrlja, hiperpigmentacija i ublažava nastanak bora. M Perfect Cover BB krema pogodna je za sve tipove kože i može se koristiti kao njegujuća krema i make up.

bb krema

 

Dobro prekriva i podočnjake tako da većini zaseban korektor neće biti potreban.  U ljetnim mjesecima kada nam se koža manje isušuje, većini tipova kože će biti dovoljno nanijeti serum prije BB kreme i primer koji će koži dati lijepi sjaj te popuniti proširene pore.  http://www.lily.hr/shop/missha-bb-boomer-40ml/

U zimskim mjesecima preporučamo da nanesete i hidratantnu kremu kako bi spriječili dehidraciju kože izložene hladnom zraku, grijanju i promjenama temperature.

korejska bb krema