Isprobali smo korejsku “7 Skin Method i možemo potvrditi da je pravi instant melem za dehidriranu kožu!

Dakle, korejke su otišle korak dalje. Radi se o konceptu nanošenja korejskog tonera u više slojeva, idealno 7 no već i sa 3 do 4 nanošenja vidjeti ćete učinak.

Što je to 7 Skin Method?

Ukratko, to je njega pri kojoj se toner nanosi utapkavanjem na lice i vrat u 7 slojeva. Kako bi objasnili naziv bitno je znati da je korejska riječ za tonik      „skin “.

Ova metoda njege nastala je u duhu sa općim pristupom korejske njege a to je postizanje duboke hidratacije nanošenjem proizvoda lagane prozračne teksture u slojevima. Ideja je da se razina vlage kože može povećati na učinkovit način bez korištenja teških proizvoda koji ostavljaju masni film na površini kako to često čine tradicionalne kreme.

Ovo je također i način hidratacije za sve tipove i problematike kože koji daje optimalni balans hidratacije i prirodne masnoće kože i koži daje zdravi sjaj i čvršći tonus.

Koji toner ili esenciju koristiti?

Važno je znati da korejski toneri ne sadrže alkohol koji isušuje kožu. Korejski toneri kao i esencije vodenaste teksture su prepuni aktivnih sastojaka usmjerenih na dubinsku hidrataciju kože.  Osim tonera primjerice Benton Aloe BHA, može se koristiti i esencija poput Missha FTE ili Benton Fermentation Essence. Ove proizvode najbolje je nanositi na lice dlanovima.

Izlijte na dlan nekoliko kapi tonera ili esencije i utapkajte u lice i vrat. Sjajno je ponekad se posvetiti i zoni dekoltea!  Između svakog sljedećeg nanošenja pričekajte maksimalno 3 minute. Nakon što ponovite postupak 7 puta, izgled lica će vas jako ugodno iznenaditi :). 7 Skin Method dati će vam brzinski uvid u izgled vaše super hidratizirane kože i razlike između uobičajene njege i njege na korejski način koja je usmjerena na lagane i tekuće teksture i nanošenje u slojevima. Preporučamo da isprobate!

7 skin method