Metoda dvostrukog čišćenja lica tkzv. Double Cleanse

 

Ukoliko svakodnevno nosite šminku, bila to BB krema ili puder ili imate masni tip kože, temeljito čišćenje lica je obavezno. Zašto?

Zato što tijekom dana sebum i nečistoća pronađu put u pore lica, i bez temeljitog čišćenja mogu uzrokovati proširenje pora, stvaranje akni i neujednačeni ten.

Nakon svega nekoliko dana od uvođenja dvostruke metode čišćenja lica primjetiti ćete značajne promjene na vašoj koži.

 

OVAKO IZGLEDA KOREJSKI PRISTUP ČIŠĆENJU LICA, DOUBLE CLEANSE METODA, PRVI KORAK K-BEAUTY NJEGE

 

  1. Umasirajte uljni skidač šminke u lice kako bi uklonili nečistoće na bazi ulja. Isperite.

 

LEEGEEHAAM LIFE PURE CLEANSING OIL 155ml

 

 

  1. Na mokro lice nanesite pjenu za čišćenje lica na bazi vode. Ona će ukloniti sve nečistoće na bazi vode. Isperite i posušite lice.

hijaluron za čišćenje lica

 

 

 

LEEGEEHAAM LIFE CLEANSING FOAM 150G

 

 

 

Za temeljito pranje lica potrebne su dvije različite formule, ulje i voda, kako bi se uklonile sve nečistoće a ne samo šminka. Možete napraviti mali test i nakon svoje redovite metode čišćenja lica prođite blazinicom natopljenom tonikom preko lica. Vidjeti ćete ostaju li na vatici i dalje nečistoće.

Sredstvo za skidanje šminke na bazi ulja:

Nježno izvlači prljavštinu na bazi ulja , kao što su sebum , šminka, SPF i čađa (aka zagađivači ) ! Sredstva za čišćenje na bazi vode nisu sposobna za uklanjanje nečistoća na bazi ulja jer ulje je lakše od vode i ne otapa se u vodi već pliva na površini.

 

Kako koristiti:

Nanesite uljno sredstvo za čišćenje  i umasirajte ga na lice nježnim , kružnim pokretima prema gore . Zatim dodajte vodu na lice i masirajte opet kako bi emulgirali proizvod ( radite to ispravno ako postane mliječne boje i teksture ) . Na kraju, isperite sredstvo za čišćenje ulja s mlakom vodom.

Pjena / krema za čišćenje :

Nježno izvlači prljavštinu na bazi vode , kao što su znoj i prljavština.

Kako koristiti:

Nakon što je uljno sredstvo za čišćenje temeljito isprano vodom , dodajte pjenu za čišćenje na lice, nanesite blagim kružnim pokretima prema gore .

Isperite mlakom vodom.

Ponavljajte ujutro i navečer!

 

Ulja za čišćenje su super nježan proizvod i zapravo će pomoći i da se oslobodite akni i prištića!

 

Kako to?

Nepravilno uklanjanje šminke i nečistoća na bazi ulja zapravo radi štetu vašoj koži, preostala nečistoća uzrokuje začepljenje pora i upale. Kada koristite snažna i agresivna sredstva za uklanjanje šminke koja uklanjaju i prirodni zaštitni sloj masnoće s kože, tada koža nastoji nadoknaditi uklonjenu prirodnu masnoću proizvodeći još više sebuma i to je zapravo način na koji nastaju upale i akne.

Prvo pravilo korejske njege jest da su ulja za čišćenje lica izuzetno bitan prvi korak do zdrave i lijepe kože. No to u biti nije korejska tajna ljepote već metoda čišćenja koju preporučuju mnogi dermatolozi i kozmetičari.