Spoj inovacije, prirode i HI-TECH sastojaka.

J ONE JELLY PACK je inovativni “multitask”proizvod koji je pomalo teško opisati, definitivno ga treba probati. Ovaj proizvod ima funkciju njegujućeg proizvoda, maske za lice i primera. Osmišljen je kao proizvod koji jednim korakom, nanošenjem samo jednog proizvoda daje prirodni, zdravi sjaj i popunjava, zaglađuje pore.

 

korejska kozmetika

 

Što je Jelly Pack?

Radi se o gelu pomalo ljepljive teksture, nalik medu, koji se u dodiru sa kožom, zagrijavanjem pretvara u tekućinu.

I opet sve je u sastojcima…

 

Nazivaju ga i korzetom za lice zbog efekta zatezanja (liftinga), no ono što izaziva prvo oduševljenje je blistavost koju daje koži. Za blistavu kožu zaslužan je sastojak Fullerine, dobitnik Nobelove nagrade, super moćni antioksidans koji štiti kožu od slobodnih radikala.  Hijaluronska kiselina niske molekularne težine omogućuje bolje prodiranje u epidermis i potiče tvorbu kolagena, proteina koji čuva čvrstoću tkiva. Koža lica je hidratizirana, tonificirana i glatka te svakim nanošenjem sve svježija i zdravijeg sjaja,  minimizirani su znakovi starenja, od već postojećih bora do onih tek nastalih i jedva primjetnih, od mimičkih bora do prvog neprivlačnog opuštanja tkiva.

Cvjetna vodica kamilice umiruje i hidratizira kožu.

Pored ovih visoko učinkovitih sastojaka Jelly Pack sadrži i kolagenske peptide, kombuchu i ekstrakt ljiljana koji posvjetljuje pigmentacije.

Kako se koristi Jelly Pack?

Zbog moćnih sastojaka može se koristiti i kao noćna maska no korištenje ispod BB Kreme ili tekućeg pudera ne smijete propustiti. Upravo tu, kada se koristi kao primer, vidi se taj fenomenalni učinak. Mi vidimo Jelly pack idealnim i za ljeto i godišnji odmor kada ne koristimo dnevni make up a sasvim sigurno želimo izgledati blistavo!

Jelly Pack idealan je za “woke up like this” izgled. Odlazak na plažu primjerice u ljetnim mjesecima kada ne želite nanositi čak niti BB kremu čini Jelly Pack najboljim prijateljem jer će vas uljepšati bez da nanosite make up!

Na očišćeno lice nanesite esenciju i popratite nanošenjem Jelly Pack-a. Odmah po nanošenju lice će zablistati zdravim sjajem. Naravno, ukoliko ga nosite bez BB kreme, ne zaboravite nanjeti kremu sa zaštitnim faktorom!

 

Jelly Pack odgovara svim tipovima kože uključujući i osjetljivu.

Ovaj proizvod NE sadrži paraben, sulfate, ftalate, mineralna ulja, sintetičke boje.

http://www.lily.hr/shop/j-one-jelly-pack-30-ml/

Na ovom linku možete pogledati nanošenje i efekt ovog proizvoda:

Vogue US:

http://www.vogue.com/13412596/j-one-jelly-pack-skin-makeup-primer-korean-beauty-products/