1. BB krema sa zaštitnim faktorom – dobra BB krema sa zaštitnim faktorom umjesto pudera. Puder isušuje kožu i nakon nekoliko sati nošenja to postaje vidljivo. BB krema osim što će ujednačiti ten i prikriti nesavršenosti, cijeli dan držati će vašu kožu hidratiziranom te ju njegovati aktivnim sastojcima. Isprobajte korejsku Missha BB Signature kremu, korejske BB kreme dobro pokrivaju nesavršenosti, nemojte da vas zbunjuje ukoliko ste isprobali BB kreme zapadnih proizvođača. To je potpuno drugačiji proizvod.

 

korejska bb krema

http://www.lily.hr/shop/missha-signature-real-complete-spf-25-bb-cream-45-g/

  1. Mlaka voda sa limunom za dobro jutro – limunska voda na tašte djeluje kao antioksidans te tijelo čisti od slobodnih radikala koji mu štete. To utječe i na stanje kože koja je svakodnevno izložena negativnim vanjskim utjecajima. Djeluje i u borbi protiv bakterija koje uzrokuju akne, usporava proces starenja kože i revitalizira kožu. Ukoliko dodate još i svježi đumbir, kurkumu i med imati ćete vrhunski detox napitak!

 

 

voda sa limunom

 

3. Esencija

Počnite koristiti esenciju. Ten će vam zablistati već nakon prvih nanošenja, s vremenom će se ujednačiti, hiperpigmentacije će posvijetliti, koža će zablistati      zdravim sjajem. Missha Time Revolution esencija sadrži 80% fermentiranog koncentrata kvasca. Brzo se upija u kožu, te hrani i njeguje kožu na staničnoj    razini. Niacinamid kojeg sadrži vitamin B3 poboljšava elastičnost kože i ujednačava ten. Mnoge žene uočavaju pozitivne promjene već nakon tjedan do  dva korištenja. Idealna kombinacija uz esenciju je Missha serum. Više o serumu pročitajte ovdje http://www.lily.hr/missha-time-revolution-night-ampoule/

 

Esencija

http://www.lily.hr/missha-time-revolution/

 

 

 

4. Obavezno napravite peeling 2 puta tjedno. Izgledati ćete svježije i odmornije.  Blage pilinge koji čiste pore bez agresivnog  djelovanja na kožu možete koristiti i češće.  MISSHA SUPER AQUA OXYGENE MICRO ESSENCE PEELING 100g

piling za lice

 

 

5. Nemojte nepotrebno dirati lice rukama.

 

6. Ne izlažite lice suncu! Štetni utjecaj sunca ostavlja tragove i uzrokuje preuranjeno starenje kože i hiperpigmentacije koje ćete mjesecima tretirati kako bi ih se riješli. Visoki zaštitni faktor neka uvijek bude u vašoj torbici i na licu!

Zaštitni faktor 50

http://www.lily.hr/shop/missha-all-around-safe-block-essence-sun-milk-spf-50/