Svi su se raspisali o novom korejskom trendu zvanom „glass skin“. Kada pogledate fotke ili guglate glass skin ili staklena koža – vrlo lako je moguće da ćete i vi poželjeti takvu kožu!

Lily.hr prava je adresa za sva pitanja o korejskoj rutini njege kao i proizvodima 😊. Za konzultacije kontaktirajte nas na [email protected]

 

Staklena koža je idealna koža u Koreji – čista, bez vidljivih pora, blistava, transparentna i svijetla, baš kao staklo.

 

Dame koje su isprobale korejske proizvode i usvojile K-Beauty rutinu njege već su se uvjerile da se ne radi o nemogućem trendu.

Ovakvu kožu ne možete dobiti preko noći nego zahtjeva dosljednost koja u konačnici daje mladenačku teksturu kože.
“Staklena koža”doslovno, kao što ime sugerira, znači kožu koja sliči staklu. To znači da izgleda posve besprijekorno, bez vidljivih pora, prozirno, blistavo i vlažno. Njega ima naglasak na hidrataciju i proizvode koji potiču sjaj.

Ključni trik za postizanje “staklene kože” je slojevito nanošenje proizvoda za njegu kože. Ponekad možemo biti malo lijeni i standardno samo očistiti i hidratizirati lice kremom, ali ako želite postići “Gwang” (korejski za besprijekorni sjaj kože), trebat će vam malo vremena i truda odnosno treba vam K-Beauty rutina i primjereni proizvodi koje možete nabaviti u Lily.hr.

 

Kako do staklene kože?

Korejska rutina njege sastoji se od minimalno 4 koraka uz povremene dodatne korake. Broj koraka njege prilagodite s vremenom sami u skladu sa svojim željama.

Ključni koraci odnose se na dvostruko čišćenje i slojevitu hidrataciju. Metoda dvostrukog čišćenja te blagi piling osnovni su preduvjet za nanošenje narednih koraka njege jer tek dobro očišćena koža je spremna za apsorpciju aktivnih sastojaka.

Nakon pilinga nanosi se esencija – hibrid tonika i seruma koji ćete zavoljeti od prvog nanošenja.

Uslijediti će serum i krema za lice. U dodatnim koracima svakako je “Sheet maska” koju preporučamo barem 3 puta tjedno kao I noćna maska tkzv. “Sleeping pack”.

pomlađivanje kože

 

 

Metoda staklene kože sastoji se od slojeva laganih, ultra hidratacijskih korejskih proizvoda koji se odmah reflektiraju na nježnom, blistavom licu. Postala je pravi hit jer je naime, u potpunosti spremna za moderan način života, odnosno zovu je još i koža za selfie. Znate li kako ćete postići ovaj završni touch nakon kojeg ste spremni za objektiv? Redoslijed nanošenja proizvoda za njegu jako je bitan. Započnite s proizvodima na bazi vode. Nakon dvostrukog čišćenja (koristite sredstvo za čišćenje na bazi ulja, zatim pjenu za čišćenje lica koja ima opciju uravnotežiti Ph), nanesite sloj tonera, masku, serum i na kraju, završite hidratantnom kremom. S ovih ćete nekoliko koraka dobiti vidno sjajniju kožu. Vaš će ten biti mekan na dodir, a blistavost ćete dobiti doslovce iznutra.

anti age terapija matičnim stanicama

Paket K-Beauty njege za početnike (starter’s kit) možete nabaviti u www.lily.hr, cijena će mu biti oko 1.300 kn ovisno o odabranim koracima i proizvodima. Narudžbe isporučujemo u roku 24 do 48 sati na vašu adresu. Dostava putem HP Expressa, trošak dostave 20,00kn ili 25,00 kod plaćanja pouzećem. U web shopu možete plaćati pouzećem i karticama . Za sve informacije kontaktirajte nas na  [email protected]

JEDNOKRATNO: MasterCard, Maestro, Visa, Diners

DO 6 RATA BEZ KAMATA: Mastercard i Visa Zagrebačke banke (Visa Avenue Mall, Visa Business, Master Card go! Master Card Gold, Master Card Standard i Master Card Platinum), Diners.
* obročno plaćanje vrijedi za iznose kupovine od 400kn do 4.000kn