Samo je 20% starenja kože posljedica genetskih čimbenika, dok preostalih čak 80 posto ovisi o – vanjskim faktorima!

Starenje je prirodan biološki proces koji je definiran kao postupna promjena stanica i tkiva kod svih bića.

Većina znanstvenika i anti-age stručnjaka slaže se s činjenicom da proces starenja ne može biti spriječen, ali ga zato možete usporiti ili odgoditi.

Svi mi žudimo za fizičkim karakteristikama koje krase mladenačko doba poput glatke i čvrste kože, jakih mišića, učinkovitog imunološkog sustava, jasne memorije, zdravog srca, mozga i ostalih organa.

Ipak, kako je starenje neizbježno, tako se već u tridesetim godinama života počinju javljaju njegovi prvi znakovi.

Proizvodnja proteina kolagena i elastina počinje opadati, uslijed čega koža polako gubi mladenački sjaj, postaje suša i tanja, a javljaju se i prve bore oko očiju, na čelu i u kutovima usana.

Naš slavni tandem anti-age njege s peptidima sadrži najmoćnije sastojke u borbi protiv starenja kože lica.

Osnovni sastojci ampula i anti age kreme s peptidima su:

Copper tripeptide-1 • Decapeptide-11 • Acetyl Hexapeptide-8 • Nonapeptide-1 • Yeast Beta-glucan

Ovi moćni serumi sadrže visoku koncentraciju peptida, zaduženi su za intenzivnu hidrataciju i hranjenje kože. Nanose se nakon esencije a prije kreme u dnevnoj i noćnoj njezi.

Anti-age krema s peptidima sadrži visoku koncentraciju peptida koji smanjuju vidljivost bora, ujednačavaju ten, poboljšavaju elasticitet i vlaže kožu. Uz pomoć peptida “WrinkleFree-J316TM” stimulira se prirodno stvaranje kolagena, čime se jača koža i sprječava prirodni gubitak kolegena u koži. Vaša koža će biti napeta, sjajna i zdrava nakon redovite uporabe.