ZA LIJEPU I ZDRAVU KOŽU NEMA VREMENA ZA ODMOR: MORATE SE POBRINUTI DA ONA BUDE HIDRATIZIRANA I NAHRANJENA JER JE HLADNO RAZDOBLJE ZA SVAKI TIP KOŽE ZAPRAVO IZVANREDNO STANJE.

Hladnoća i oštar vjetar čekaju nas vani, dok većinu dana provodimo u vrlo toplom prostoru – koji je zbog centralnog grijanja ujedno i vrlo suh. Uz to, velike razlike u temperaturi našoj koži pružaju prave šokove, a svi ti faktori guše optimalnu hidrataciju.

K-Beauty rutina osigurava nam tijekom svake sezone zdravu, hidratiziranu, nahranjenu i blistavu kožu no za svaku sezonu preporučamo male prilagodbe!

Univerzalni proizvod koji preporučamo da uvedete kao dodatni korak njege ove zime:
ETTANG BOTANICAL GARDEN ESSENTIAL OIL – ulje bez osjećaja masnoće na licu!


Učinak možemo nazvati uljno-vodenim sjajnim filmom koji se formira na koži. Dodatni sloj vlage koji daje sjaj koži/blokira evaporaciju vlage/umiruje kožu.
Namijenjeno za intenzivnu hidrataciju i vidljivi zdravi i prirodni sjaj kože. Odgovarati će svim tipovima kože.
Esencijalno ulje iz botaničkog vrta ( hidra kapsula – ulje i voda) je ulje za kožu koje pruža pun i dugotrajni dodatak bogate hranjivosti i vlage koži. Kombinacija ulja i vode sadrži ekstrakt lišća / stanica / korijena biljke Piper Methysticum (popularnog naziva kava kava) koji umiruje i uklanja suhoću vaše kože. Ulje noćurka poboljšava hidrataciju kože, ulje šafranike povećava apsorpciju vlage i hranjivih tvari, a Ceramide NP posvjetljuje ten. Ova četverostruka kombinacija daje vašoj koži zdravi i sjajni hidratantni film koji sadrži visoko hranjive sastojke za kožu i istodobno povećava prirodnu zaštitnu barijeru kože. Brzo upijajuća i lagana formulacija ostavlja vašu kožu glatkom i njegovanom, bez opterećivanja pora ili težine na koži.
Od trenutka nanošenja ovo prekrasno ulje pretvara se u vlagu koja se apsorbira u kožu, stvarajući svilenkasti film na licu.
Botaničko ulje lagane je formulacije, nije ljepljivo niti masno i neće zatvoriti pore.

Naše klijentice nazivaju ga čudesnom vodicom! Možete ga nanositi nakon seruma a prije kreme. Ukoliko ga dodatno naneste  ili nanosite tijekom dana na već postojeći makeup, lice će biti vidno osvježeno i blistavo! Korisite ga za dnevnu i noćnu njegu kao i tijekom dana.

Botanical Garden Essential Oil možete nabaviti u Lily.hr kao i u BIPA trgovinama u Zagrebu i Splitu.