Recite adios dosadnim i tvrdokornim miteserima i začepljenim porama s ovim svakodnevnim blagim, ali učinkovitim eksfolijacijskim tonikom. Pažljivo formuliran sa snažnim ekstraktom od 70% čajevca kako bi ublažio i smirio upaljenu i uznemirenu kožu,  5% prirodne bijele vrbe  (Willow Bark) radi uklanjanje prekomjernog ulja i ljuštenja radi bistre i glatke kože. Nema više brušenja, oštrih pilinga, stiskanja i onih neučinkovitih trakica za pore na nosu (poprečne trakice uklanjaju samo površinski dio mitesera, koji nema nikakvog utjecaja na pore koje se vrlo brzo ponovno začepe)

Grow Tea Tree 70 BHA Toner 100ml, 225.00kn

Ekstrakt bijele vrbe (Willow Bark) je prirodni izvor salicilne kiseline, BHA koji odrađuje piling kože tako da se mrtve stanice kože uklanjaju i nove mogu rasti. Sadrže flavonoide, tanine koji zatežu pore, čineći ih manjim i manje očitim, a salicin pomaže ublažiti akne i iritaciju. Salicilna protuupalna svojstva smanjuju pojavu pora, i ujednačuju ton kože. Pozdravljamo čistu i blistavu kožu!

 

ŠTO JE BHA?Najbitnija funkcija o Beta Hydroxy Acid (BHA) je odčepljivanje pora. To su hidroksilne kiseline topljive u ulju, tako da rade čuda za masnu kožu sklonu aknama. Djeluju dubinskim čišćenjem pora, pretvaraju u tekućinu i uklanjaju uljne čepove, prljavštinu, zagađenje i mrtve stanice kože – čime se pomaže smanjiti mitesere, upale i akne. 

NE SADRŽI: mineralna ulja, parabene, natrijev Lauryl i Laureth sulfate, umjetne mirise i umjetne boje.