Još jedan neobičan proizvod iz Koreje, čijim nanošenjem trenutačno osjetite bogatu hidrataciju i osvježenu, napetu kožu lica. Nakon tog WOW efekta zapitate se što je to, što je u toj bočici što ovako moćno djeluje na kožu.

Što je esencija?

Je li to toner? …… Nije.

Je li to serum? …… Nije.

Proizvod s istoka koji se snažno probio i na zapadna tržišta… S razlogom!

Esencija je lagana formula bogata snažnim sastojcima, nježne vodenaste teksture. Esencije su namijenjene da se nanose na cijelo lice s ciljem njege, hranjenja i pripreme za upijanje u kožu sljedećih koraka njege, dok je serum koncentracija aktivnih sastojaka sa specifičnim djelovanjem – primjerice na hiperpigmentacije, bore, tamne mrlje, akne i slično. Esencije su za naše tržište nova vrsta proizvoda, no već probnim nanošenjem samo jedne kapi na nadlanicu postane sve jasno. Trenutačno 🙂

Missha Time Revolution esencija svojim sastojcima priprema kožu za sljedeći korak njege – serum ili hidratantnu kremu, nanosi ju se na potpuno čistu kožu.

Hoćete li u dnevnoj njezi koristiti i esenciju i serum to ovisi o vama i tipu kože, no budući da je esencija izuzeto bogata aktivnim sastojcima, normalnom i masnom tipu kože dovoljno je koristiti samo esenciju prije kreme, dok je u noćnoj njezi serum dobrodošao, a za suhi tip ili dehidriranu kožu dobro je nanijeti i u dnevnoj njezi i serum nakon esencije.

Missha Time Revolution slavna je esencija, izašla je na tržište krajem 2011. godine i do kraja 2015. prodano je 8 milijuna bočica!

Ova čudesna vodica sadrži 80% fermentiranog kvasca (Saccharomyces Ferment Filtrate).

Ukoliko vam se koža tijekom ljetnih mjeseci masti, esencija će vam vjerojatno biti dovoljna za dnevnu njegu, bez nanošenja hidratantne kreme.

korejska kozmetika

Ovako izgleda lista sastojaka:

Saccharomyces Ferment Filtrate (80%), Propanediol, Licorice, Niacinamide, Polyquaternium-51, Bifida Ferment Lysate, Ulmus Davidiana Root Extract, Raffinose, Amaranthus Caudatus Seed, Piper Methysticum Leaf/Root Extract, Centella Asiatica Extract, Beta Vulgaris Root, Portulaca Oleracea Extract, Rosmarinus Officinalis, Camomille Extract, Phellodendron Amurense Bark, Cassia Alata Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrogenated Lecithin, Glycerin, Pentylene Glycol, Hydrolyzed Corn Starch, Tromethamine, Water, Adenosine, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Phenoxyethanol

 

Ovo je velika količina korisnih sastojaka koji djeluju antioksidativno, antiupalno i hidratizirajuće.

Kvasac je bogat prirodno dobivenim vitaminima B grupe koji regenerira, jača, vlaži i čisti kožu, potiče njenu prokrvljenost i izmjenu materija pa je tako štiti od djelovanja slobodnih radikala.

U posljednje vrijeme, sve više i više istraživanja dokazuje da je fermentirani ekstrakt kvasca izuzetno dobar sastojak za proizvode za njegu kože.

Proces fermentacije razbija molekularnu strukturu sastojaka i zapravo čini hranjive tvari koncentriranijima i omogućuje da se lakše i brže apsorbiraju. On također može proizvesti dodatne aminokiseline i antioksidanse koje koža voli.

 

Missha Time Revolution Esencija dolazi u elegantnoj bočici od 150 ml što će vam trajati minimalno 6 mjeseci, budući da se nanosi u količini od dvije do tri kapi. Najbolje je nanositi je rukama, utapkavanjem, jer blazinica ili vata nepotrebno upija veću količinu blagotvornih sastojaka.

http://www.lily.hr/shop/missha-time-revolution-first-treatment-essence-150-ml/

korejska kozmetika